tag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post3148105714876475151..comments2023-05-15T12:24:03.320+02:00Comments on Det skal smage af noget: HavrebollerLisehttp://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-24231591186553205812011-06-18T23:48:14.621+02:002011-06-18T23:48:14.621+02:00Nu måtte jeg lige tjekke efter ;O) - og det var 80...Nu måtte jeg lige tjekke efter ;O) - og det var 80g færdig bolle jeg havde regnet på - 80g af dejen svarer til 150 kalorier.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-36199967127151667082011-06-18T23:25:50.398+02:002011-06-18T23:25:50.398+02:00Aha, det er 80g rå dej :) Tak! Min dej bliver sat ...Aha, det er 80g rå dej :) Tak! Min dej bliver sat til hævning nu!Kirahttps://www.blogger.com/profile/03536920870669758268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-5665244928055090612011-06-18T13:21:33.494+02:002011-06-18T13:21:33.494+02:00Og rigtig god week-end til dig også.....Og rigtig god week-end til dig også.....Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-36362418828608785172011-06-18T13:20:57.212+02:002011-06-18T13:20:57.212+02:00Hej Kira - denne portion giver to bageplader - du ...Hej Kira - denne portion giver to bageplader - du kan evt veje en klat dej inden den sættes på pladen, så ved du ca hvor meget de 80g erLisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-57750633538994292702011-06-18T13:06:45.647+02:002011-06-18T13:06:45.647+02:00Hej Lise. Hvor mange boller laver du af denne port...Hej Lise. Hvor mange boller laver du af denne portion? Og bliver en bolle så ca. de 80g/180 kalorier? <br />God weekend :)<br />KiraKirahttps://www.blogger.com/profile/03536920870669758268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-64684749145623167182011-05-22T16:35:47.317+02:002011-05-22T16:35:47.317+02:00Hej Sarah - jeg mener man skal dividere med 3 for ...Hej Sarah - jeg mener man skal dividere med 3 for at faa maengden i toergaer. Jeg er ikke saa noejagtig med den opskrift - efterhaanden kender jeg den saa godt - den bliver som sagt aldrig mislykket bare forskellig fra gang til gang.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-38625979188953757592011-05-22T16:24:38.493+02:002011-05-22T16:24:38.493+02:00Hej Lise, ved du hvilken mængde tørgær svarer til ...Hej Lise, ved du hvilken mængde tørgær svarer til 5 gram frisk gær?Sarahnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-1577171061126194042011-05-02T21:09:46.980+02:002011-05-02T21:09:46.980+02:00Ja de kan sagtens fryses - de smager ogsaa vildt g...Ja de kan sagtens fryses - de smager ogsaa vildt godt ristede. Eller bruges som flutes skaaret i skiver paa tvaers efter en tur i ovnen.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-14630911004601205402011-05-02T20:47:38.717+02:002011-05-02T20:47:38.717+02:00Kan de fryses ned?Kan de fryses ned?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-30300187449718980802010-11-23T18:49:52.354+01:002010-11-23T18:49:52.354+01:00Jesper - tak for tip til dem med roeremaskine - sl...Jesper - tak for tip til dem med roeremaskine - slet ikke misundelig ;O) Lige til denne opskrift behoever man dog ikke vaere saa grundig med at aelte synes jeg. Jeg sjasker det ret hurtigt sammen med en grydeske - og de bliver fine hver gang, men har jo ikke proevet dine - maaske er de endnu bedre!Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-6817284861128915892010-11-23T14:55:15.937+01:002010-11-23T14:55:15.937+01:00Køkken/røremaskine der kan ælte dejen i 2 gange 13...Køkken/røremaskine der kan ælte dejen i 2 gange 13 minutter. For derefter at hæve 10 timer koldt og 9 timer i stuetemp. giver et perfekt resultat.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/17384368505133962433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-73086078629357540652010-11-23T13:13:01.385+01:002010-11-23T13:13:01.385+01:00Tak skal du have Sisse-Line! Den oprindelige opskr...Tak skal du have Sisse-Line! Den oprindelige opskrift er fra en af Helle Kofoeds boeger http://www.hellekofoed.dk/boger.html og jeg har saa forenkelt den lidt. Jeg har efterhaanden brugt mange forskellige kombinationer og synes aldrig de bliver mislykkede - bare forskellige ;O) Proev evt med halvt hvedemel foerste gang, hvis du vil vaere helt sikker. Du kan ogsaa tilsaette diverse kerner eller byg/hirse/kogt quinoa i stedet for havregrynLisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-83437881399688599492010-11-22T18:05:42.861+01:002010-11-22T18:05:42.861+01:00Super fed blog :D Dem vil jeg læse igennem og få i...Super fed blog :D Dem vil jeg læse igennem og få inspiration :)<br /><br />Jeg vil bare lige høre hvor meget der bør være hvedemel i denne opskrift?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/09924401848587508235noreply@blogger.com