tag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post7423483935272567715..comments2023-05-15T12:24:03.320+02:00Comments on Det skal smage af noget: Morgenmad med banan og appelsinLisehttp://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-1340466016721102852011-05-03T23:48:05.167+02:002011-05-03T23:48:05.167+02:00Hej Betina - tak for din kommentar - det glaeder m...Hej Betina - tak for din kommentar - det glaeder mig rigtigt meget at du kan bruge bloggen. Husk at fedt er vigtigt for kroppen, bare i lidt mindre doser end de fleste faar.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-73414416218482943882011-05-03T21:59:43.340+02:002011-05-03T21:59:43.340+02:00Hej Lise,
Du har virkelig givet mig en masse god ...Hej Lise,<br /><br />Du har virkelig givet mig en masse god inspiration til min mad, og jeg er blevet helt vild med skyr.<br />Det er super godt at du skriver kalorieindhold osv. <br /><br />Så tak for hjælpen til at gøre min hverdag lidt mere fedtfattig! <br /><br />//BetinaBetinahttps://www.blogger.com/profile/15040996638431471035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-87503075800527758752011-05-03T19:12:57.036+02:002011-05-03T19:12:57.036+02:00Tak ;-)Tak ;-)Gittenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-79112707388011810692011-05-03T18:50:06.546+02:002011-05-03T18:50:06.546+02:00Hej igen Gitte - godt du gentager, naar jeg ikke l...Hej igen Gitte - godt du gentager, naar jeg ikke lige havde forstaaet spoergsmaalet ;O) Den kvark jeg bruger er 1% fedt.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-24814886592314351462011-05-03T15:47:44.564+02:002011-05-03T15:47:44.564+02:00Hej igen.
Hvor mange procent fedt er der i den kva...Hej igen.<br />Hvor mange procent fedt er der i den kvark du bruger?<br />Venlig hilsen Gitte.Gittenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-23568772754546371622011-05-03T08:23:02.041+02:002011-05-03T08:23:02.041+02:00Hej Ann
I dette tilfaelde bruger jeg dem mest til ...Hej Ann<br />I dette tilfaelde bruger jeg dem mest til at regulere fordoejelsen, da den nemt kan gaa i staa naar man spiser en del mere protein. Men du har helt ret at vis man vil have det optimale ud af dem (ogsaa smagsmaessigt) saa skal de ¨males¨.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-53142727053829796672011-05-03T07:59:02.822+02:002011-05-03T07:59:02.822+02:00Jeg giver mine hørfrø en tur i min krydderiblender...Jeg giver mine hørfrø en tur i min krydderiblender inden jeg drysser på div ting...syntes de får en bedre nøddeagtig smag og jeg har ladet mig fortælle at man optager de gode ting fra dem bedre end når de er hele (dem får man ikke rigtig tygget...) Om det passer ved jeg ikke, men smagen er sand ;)heh<br /><br />Tak for god inspiration til dagens måltider ;)Annhttps://www.blogger.com/profile/14168884616930230115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-38789600452247820942011-05-02T21:49:33.425+02:002011-05-02T21:49:33.425+02:00Hej Gitte - velkommen til ! Den kvark jeg bruger h...Hej Gitte - velkommen til ! Den kvark jeg bruger har 69 kcal pr 100g<br />og 11g protein - den graeske yoghurt har 73kcal og 9.9g proteinLisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-24689981056033043002011-05-02T21:30:06.191+02:002011-05-02T21:30:06.191+02:00Hej Lise.
Er ny her, men allerede fantastisk inspi...Hej Lise.<br />Er ny her, men allerede fantastisk inspireret! <br />:-) Du bruger ofte mager kvark, men hvor mange procent er den på?<br />Hilsen GitteGittenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-86302554643569569792011-05-02T15:12:41.800+02:002011-05-02T15:12:41.800+02:00Hej Anita - du kunne evt proeve at koge lidt hindb...Hej Anita - du kunne evt proeve at koge lidt hindbaer op med lidt revet citronskal og vanille- som du kan have i koelskab et par dage - det kan saa bruges ovenpaa morgenmaden. Ellers er der kun 23 kalorier i en tsk ahornsirup - og det giver ogsaa fin smag - siruppen kan ogsaa smages til med citronsaft, kardemomme, appelsinsaft, vanille eller hvad du kan lideLisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-34690982532414282272011-05-02T14:50:04.298+02:002011-05-02T14:50:04.298+02:00Hej Lise :)
Endnu en omgang lækker lækker morgenm...Hej Lise :)<br /><br />Endnu en omgang lækker lækker morgenmad.<br /><br />Jeg er ikke vild med kanel - har du nogle idéer til andet drys, man kan bruge?<br /><br />De bedste hilsner fra<br />Anita<br />PS. Giveaway på min blog - <a href="http://livogmad.blogspot.com/2011/04/giveaway-vind-signeret-udgave-af-bogen.html" title="http://livogmad.blogspot.com/2011/04/giveaway-vind-signeret-udgave-af-bogen.html" rel="nofollow">Klik her</a>Miss Ahttps://www.blogger.com/profile/00378409447380189058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-29879196100476382312011-05-02T14:45:07.251+02:002011-05-02T14:45:07.251+02:00Tak Bethina og Sephira
Birthe - Jamen du er velko...Tak Bethina og Sephira<br /><br />Birthe - Jamen du er velkommen - saa svinger jeg forbi dig til pizzaer' ! ;)Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-48134816853821225802011-05-02T10:49:30.428+02:002011-05-02T10:49:30.428+02:00MUMSE! :)MUMSE! :)Bethinahttp://www.bethinasblog.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-78768956247863458042011-05-01T22:59:58.225+02:002011-05-01T22:59:58.225+02:00Ihhh, jeg ville gerne spise morgenmad sammen med d...Ihhh, jeg ville gerne spise morgenmad sammen med dig :-)<br />Min fantasi til morgenmad rækker til havregryn - grød hvis det går vildt for sig....<br /><br />Mange hilsner<br />BirtheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-87800120004981188612011-05-01T22:50:03.849+02:002011-05-01T22:50:03.849+02:00Det ser godt ud!Det ser godt ud!LeahSephirahttps://www.blogger.com/profile/15801885222527209855noreply@blogger.com