tag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post8562594405045325185..comments2023-05-15T12:24:03.320+02:00Comments on Det skal smage af noget: Veggesteg og graesk salatLisehttp://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-54540416816172108922012-01-04T22:59:39.670+01:002012-01-04T22:59:39.670+01:00Dejligt at høre - min mor har faktisk også lavet d...Dejligt at høre - min mor har faktisk også lavet den til jul med æbler og svesker til ikke-kød-spisere - men alle om bordet ednte med at spise med af den ;o)<br /><br />Husk jeg blogger på .dk- adressen nuLisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-29503205048984591072012-01-02T16:06:12.923+01:002012-01-02T16:06:12.923+01:00Jeg lavede den til juleaften, og den var super god...Jeg lavede den til juleaften, og den var super god! Fulgte opskriften til punkt og prikke, og den blev helt som den skulle være! <br /><br />Kunne nok sagtens undvære en halv dl vand eller bruge en sjat mere rasp hvis det endelig skulle være, men det resultat jeg fik ud af opskriften var ellers ret fantastisk.<br /><br />Min søster der også godt kan lide vegetar med, men er rigtig rigtig kræsen var vild med den! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-79214157957569890902011-07-17T11:17:01.939+02:002011-07-17T11:17:01.939+02:00Hej igen Lise, og tak for svar! Jeg huskede raspen...Hej igen Lise, og tak for svar! Jeg huskede raspen, men undlog dog mandler. Jeg må prøve igen en dag. Det skal virker :)Kirahttps://www.blogger.com/profile/03536920870669758268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-31323178510163388282011-07-07T11:57:01.922+02:002011-07-07T11:57:01.922+02:00Hej Kira nu har jeg dobbelchecket med den manuelle...Hej Kira nu har jeg dobbelchecket med den manuelle opskrift og forhørt mig hos andre i familien der også laver den - og vi/de har aldrig oplevet at den blev grødagtig - måske mere som postej når den er varm men skærefast når den er afkølet. Vi lægger låg på når grønsagerne koger først - raspen skulle gerne opsuge den ekstra væde.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-22254118251766775902011-07-03T23:21:15.568+02:002011-07-03T23:21:15.568+02:00Hej igen Kira - det er da for ærgeligt, når du nu ...Hej igen Kira - det er da for ærgeligt, når du nu endelig havde fundet sellerien. Huskede du de 2 dl rasp? Jeg dobbelt-checker med mit manuelle opskriftshæfte om der er noget, jeg har glemt at skrive.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-55419699177011532312011-07-01T21:51:13.645+02:002011-07-01T21:51:13.645+02:00Hej igen Lise. Jeg fandt en knoldselleri, og prøve...Hej igen Lise. Jeg fandt en knoldselleri, og prøvede at lave veggestegen, men det gik ganske galt! Efter en time og tyve minutter i ovnen var den stadig ikke den mindste smule fast. Den havde konsisten som en grød. Skulle jeg evt. have hældt væsken fra grøntsagerne, efter de var kogt? Eller skal de koges uden låg, så vandet fordamper? Jeg er altså fast besluttet på at lave den ordenligt - den ser so god ud! :)Kirahttps://www.blogger.com/profile/03536920870669758268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-59294549159399439692011-06-09T17:08:40.109+02:002011-06-09T17:08:40.109+02:00Hej Kira - Hvidkaal tror jeg ikke ville fungere sa...Hej Kira - Hvidkaal tror jeg ikke ville fungere saa godt, jeg ville proeve med med en blanding af revet squash, guleroedder og kartofler?Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-86815955614879341432011-06-09T16:59:08.790+02:002011-06-09T16:59:08.790+02:00Hej Lise
Tror du evt. man kan erstatte knoldselle...Hej Lise<br /><br />Tror du evt. man kan erstatte knoldsellerien i veggestegen med noget andet, evt. hvidkål? Jeg har ikke set meget knoldselleri på det seneste, nemlig :)<br /><br />KiraKirahttps://www.blogger.com/profile/03536920870669758268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-69689385311308083332011-05-18T14:13:55.907+02:002011-05-18T14:13:55.907+02:00Den kan godt fryses - men bliver lidt mere fugtig ...Den kan godt fryses - men bliver lidt mere fugtig synes jeg. Saa skal den evt lige lidt i ovnen foerst eller steges i skiver paa panden bagefter.Lisehttps://www.blogger.com/profile/02466669480388636096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-65220802845058434012011-05-18T13:36:27.372+02:002011-05-18T13:36:27.372+02:00Ved du om den er frysevenlig?Ved du om den er frysevenlig?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-19041741754484728292011-03-28T17:13:52.084+02:002011-03-28T17:13:52.084+02:00Sikke mange lækre opskrifter du har samlet sammen ...Sikke mange lækre opskrifter du har samlet sammen - jeg er hoppet med som fast læser. Glæder mig til flere (:<br /><br />- AnneA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8138597835498106130.post-13406369305969745802011-03-28T15:27:39.722+02:002011-03-28T15:27:39.722+02:00Hej Lise :)
Uhh, jeg glæder mig til vegetaropskri...Hej Lise :)<br /><br />Uhh, jeg glæder mig til vegetaropskrifter. Det er jo lige noget for mig :)<br /><br />Jeg har aldrig prøvet veggepostej før.<br /><br />De bedste hilsner fra<br />Anita<br /><a href="http://livogmad.blogspot.com/" title="http://livogmad.blogspot.com/" rel="nofollow">Liv og Mad</a>Miss Ahttps://www.blogger.com/profile/00378409447380189058noreply@blogger.com