Mange dejlige juledage med god mad er vel overståede - og så er det tilbage til et lidt mere moderat indtag - Denne pastaret fungerer fint som overgang. Jeg har lavet en stor portion og brugt to dåser tun, en liter tomatsauce, lidt tomatkoncentrat, to ansjosfileter, 4 spsk olivenolie, masser af hakket bredbladet persille og hvidløg.
En portion med 100 g kogt pasta og 250 g tunsauce indeholder lige over 300 kalorier og en fordeling på 15% fedt, 24% protein og 61% kulhydrat - så der kan sagtens drysses lidt (10-15g) parmasan eller pecorino over uden det vaelter kaloriebudgettet.
Hvordan skal tomatsovs forstås, er det bare dåser med hakkede tomater? :)
SvarSletDu kan sagtens bruge de hakkede tomater fra daase - jeg bor i den italienske del af Schweiz saa vi koeber det i store flasker som de her
SvarSlethttp://www.longobardi.it/page2/page19/files/block_2/longo_schede10.jpg
Uh, hvor ser det godt ud, jeg er vild med tun til pasta :-)
SvarSletDet må være dejligt at have tilgang til de italienske varer, jeg hører at deres dåsetomater er væsentlig bedre end dem vi kan få her i DK. Min italienske veninde mener bestemt at de sender alle de dårlige tomater op til os ;-)
Mange hilsner
Birthe
Og her tror man, at det bare drejer sig om hakkede tomater med tun, og så formår du lige at gøre det tyve gange mere lækkert!
SvarSletNYbyheart: Der er generelt laekre varer at faa hernede, men de bliver endnu bedre jo laengere man kommer sydpaa
SvarSletJanne: Jamen det er bare tomater med tun ;O)