onsdag den 6. juli 2011

Morgenmad med melon og tørret ingefær


Kombinationen af sød melon med tørret ingefær er et hit - smager også lækkert til morgenmad. Her har jeg fået 150g graesk yoghurt 0,2%, 100g melon i tern, 18g mandler, 15g muesli og 10g rosiner  drysset med tørret ingefær- samlet kalorieindhold på 303 kalorier - og en energifordeling på 25% fedt, 26% protein og 49% kulhydrat.

Hvis I synes, her er lidt stille fra min kant, så er det hverken fordi jeg er sur, trist eller færdig med at blogge, men såmænd fordi jeg holder ferie - som mange af jer sikkert også gør i denne tid. Jeg pipper lidt en gang i mellem, så I ikke tror jeg er helt forsvundet ;O)

7 kommentarer:

 1. Hvilken mysli vælger du? Der må være stor forskel på hvad den indeholder og om den f.eks. er ristet i honning i forhold til kalorieindholdet?

  Ser ellers lækkert og sommerligt ud med sådan en omgang morgenmad!

  Nyd ferien :)

  SvarSlet
 2. Din blog er en rigtig god inspiration til sund livsstil med vægttabt! Jeg tjekker den dagligt.. :)

  Et lille ønske : hvis du nu begyndte at lave udkast til madplaner. Så man ikke skal købe 117 forskellige ting (det gør det også billigere..) Jeg krydser fingre for at mit lille ønske går i opfyldelse så jeg kan fortsætte med dine gode opskrifter! :D

  SvarSlet
 3. Tak skal du have Marian og i lige måde ;O) - min erfaring er, at når man kun bruger mueslien som drys som her 15g - så er der kun 10 kaloriers forskel mellem den honningristede og den uden sukker (mellem 53-63 kalorier). Prøv evt at gå ind på madlog.dk eller madital.dk og find den du selv bruger.

  SvarSlet
 4. Hej Pi - det glæder mig meget - og dejligt med input til hvordan jeg kan forbedre bloggen - det vil jeg helt sikkert arbejde lidt videre med, når der kommer lidt mere tid til rådighed.

  SvarSlet
 5. Åhh, tørret ingefær, det er da en rigtigt god idé! Det har jeg faktiskt aldrig prøvet, men det lyder rigtigt godt synes jeg. Det bliver altså til næste gang! :)

  SvarSlet
 6. Din blog er rigtig god, det vil jeg først lige sige. Dernæst, hvor køber du græsk yoghurt til 0,2%? Jeg synes kun at jeg har set den i 10 og 2 %. Hm. Men jeg er ofte kun i Netto og Fakta. Skal man i en af de store kæder? Og hvad koster det?

  SvarSlet
 7. Hej Thit - og tak for rosen! Det vigtigste er at der er stor forskel på proteinindholdet af de græske yoghurter - Mærket Total/Fage har græsk yoghurt med lav fedtprocent, højt proteinindhold og som samtidig smager godt - ellers kan Skyr og Kvark/fromage frais fint erstatte.

  SvarSlet