fredag den 14. januar 2011

Grød for de dovne


Hvis man ikke synes, man har så meget tid til at lave grød om morgenen, så kan man eventuelt saette muesli, havregryn eller hirseflager i blød aftenen før. Naeste morgen skal det så bare lige varmes uden man behøver at røre eller kan også spises som det er, blandet med kvark, fromage frais eller skyr. Jeg tilsaetter gerne baer eller revet aeble og så selvfølgelig nødder/mandler, så der er balance i det og man kan føle sig maet laenge.

Her 30 g havregryn/hirseflager, 100g kvark, 30g hindbaer (dybfrost) og 10 g mandler - giver en total på 247 kalorier og en fordeling på 24% fedt, 27% protein og 49% kulhydrat

4 kommentarer:

  1. Tak for det gode tip - må helt klart prøves. Jeg elsker grød om morgenen :-)

    God weekend.

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Selv tak Birte - Det kan vaere lidt forskelligt - hvor meget grynene suger, saa vandmaengden maa man sjusse sig til.

    Ogsaa god week-end til dig - har du mon spaendende bage/kage/madlavningsprojekter?

    SvarSlet
  3. det kan du tro :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  4. Tvivler jeg ikke paa!! ;O)

    SvarSlet