onsdag den 26. januar 2011

Quinoa til morgenmad


Puha jeg syntes ellers endelig jeg var kommet godt i gang med det nye år, for så at blive ramt af ond influenza efterfulgt af forkølelse. Hoster og snøfter stadig, men kaemper mig tilbage og minder mig selv om at tage de vitamintilskud. Jeg skal klart indrømme at sløje-dagene mest stod på ristet brød med smør og en smule frugtkvark, så her er en morgenmad som blev indtaget før jeg lagde mig.

Den stod på 30 g kogt quinoa, 10g mandler, 100g mager fromage frais/kvark, 4g ribs, 70g revet aeble og et lille drys hørfrø - lander samlet på 197 kalorier og en fordeling på 25% fedt, 28% protein og 47% kulhydrat

3 kommentarer:

  1. Uf, lyder ikke rart, håber du snart er helt på toppen igen!

    Spændende med sådan en grød, jeg er vild med grød om morgenen :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Heeej! Smuttede lige forbi din blog her, og jeg må bare lige sige en ting til dig: 1000000000 tak for sådan en lækker blog med en masse lækker og sund mad! Hvor jeg dog elsker at dette ikke bare er endnu en typisk blog fyldt med cafémad og cupcakes ;-) Jeg er en 16-årig pige som også lever efter 1200 kalorier om dagen, som fra idag af vil nyde din blog dagligt.

    Jeg bliver bare lige lidt nysgerrig nu, er du kostekspert eller elsker du bare sund mad??

    Kys Louise.

    SvarSlet
  3. Tak for tankerne Birte - det gaar langsomt frem, men i den rigtige retning!

    Louise - Tusinde tak for din feed-back og velkommen til - Jeg er kun selvlaert dvs bruger mine egne erfaringer. Jeg gaar ud fra, at man ikke skal sulte sig selv og at maaltidet skal indeholde omkring 25% fedt, 20% protein og 55% kulhydrat for at man foeler sig maet og godt tilpas. Til udregningerne bruger jeg madlog.dk og madital.dk

    SvarSlet