søndag den 20. februar 2011

Morgenmad med appelsin og baer


Uh der har godt nok vaeret nogle grimme historier fremme med frosne hindbaer som skurk - Jeg har heldigvis aldrig selv haft problemer, men det er nok en god idé at tjekke hvor baerrene kommer fra og ikke købe de billigeste. Hvis man vil vaere mere sikker, kan de jo varmes op - men de mister jo desvaerre konsistensen på den måde. 

Her har jeg kombineret 30g frosne hindbaer/ brombaer med 80g appelsin, 100g kvark, 8g hasselnødder, drysset med kanel, hørfrø og vanille til min morgenmad. Samlet lander det på beskedne 175 kalorier og en fordeling på 28% fedt, 29% protein og 43% kulhydrat.

2 kommentarer:

  1. mmh, det lyder vidunderligt.

    SvarSlet
  2. Mums har lige spist en ligende portion, det smagte himmelsk!

    Fik fat i skyr, som jeg ellers før hart syntes smagte fælt, men i denne kombi, var det fantastisk.
    Jeg brugte bare friske blåbær.

    Jeg har linket til din side på min blog, så mine læsere kan få glæde af din skønne blog også ;O)

    Dejlig dag
    <3

    SvarSlet