Guacamole, ris og bønnechili - Denne ret dukker op med jaevne mellemrum herhjemme og dermed også her på bloggen - Så hvis I fornemmer at have set den før, er det ikke helt galt - Fremgangsmåden er den samme - 250 g hvide bønner sat i blød natten over, koges med 1bouillonterning til de er møre - Tomatsaucen laves af 1 grøn squash, 1 løg, 2 fed hvidløg, 6-8 store tomater evt lidt udblødte soltørrede tomater - steg løg, squash og hvidløg i en tsk olivenolie - tilsaet tomaterne som er hakket groft - blend hele molevitten med stavblender - tilsaet salt, oregano, chili (evt spidskommen) og lad det simre. Tilsaet bønnerne og lad det simre lidt mere.
Du kan spise 80 g kogte ris, 60 g guacamole og 300 g chili = temmelig stor portion for kun 375 kalorier - tilsaet evt en klat kvark eller put den i guacamolen, for at få proteinet lidt laengere op. Hvis du laver mad til andre end dig selv, kan du evt. dele retten og tilsaette stegt hakket kød til halvdelen.
Du kan spise 80 g kogte ris, 60 g guacamole og 300 g chili = temmelig stor portion for kun 375 kalorier - tilsaet evt en klat kvark eller put den i guacamolen, for at få proteinet lidt laengere op. Hvis du laver mad til andre end dig selv, kan du evt. dele retten og tilsaette stegt hakket kød til halvdelen.
Det ser dejligt ud - og med guacamole - så kan det jo ikke gå helt galt ;-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Nemlig BIrte! Altsaa saa laenege man ikke begynder med alle mulige sager der kan dyppes i guacamolen ;O)
SvarSlet