torsdag den 24. februar 2011

Pasta med champignon


Så kan det vist ikke blive nemmere og hurtigere. Pasta med stegte brune champignon smager super og giver et fint balanceret måltid i al sin enkelhed. Jeg steger champignonerne i olivenolie på panden og tilsaetter lidt presset hvidløg mod slutningen af stegetiden. Drysser med urtesalt, bruger frisk kvaernet peber, revet pecorino (eller frisk parmasan - altså ikke det der savsmuld man kan købe faerdigtrevet) plus lidt bredbladet persille.

Hvis du spiser en ret stor portion bestående af 150g kogt pasta, 200g champignoner, 15g pecorino/parmasan og bruger 1 tsk olie. Så lander det samlet på 370 kalorier og en fordeling på 25% fedt, 21% protein og 54% kulhydrat.

7 kommentarer:

 1. Uhmm, lige en ret for mig!! Det ser skønt ud - simpelt og godt :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Nemlig Birte - hurtigt, nemt og godt - og kaloriefattigt!

  God week-end til dig!

  SvarSlet
 3. Hvad er det for en pasta du har brugt her?

  SvarSlet
 4. jubii har også lige prøvet denne her ret, igen må jeg sige det smager fantastisk.
  Opdagede desværre først i sidste øjeblik, at vi ikke havde persille og hvidløg...øv. Men blev nu et hit alligevel:O)

  SvarSlet
 5. Hej Pia Sabine
  Jeg tror det var Parpardelle pasta fra Barilla - glaeder mig at det blev godt alligevel - jeg synes ristede champignon er vildt laekre!

  /Lise

  SvarSlet
 6. Bruger du nogensinde fuldkornspasta? Jeg synes det smager af mere, og jeg kan slet ikke få hvid pasta ned længere...

  SvarSlet
 7. Hej Ida - jeg bruger da fuldkornspasta - saerligt når jeg laver mad til mine børn - Men hvis jeg skal være helt aerlig, så er jeg ikke særlig vild med smagen. Jeg synes desuden, det er svært at koge dem, så de bliver rigtigt ¨al dente¨ Men nu bor vi i den italienske del af schweiz, så jeg er muligvis lidt miljøskadet på det område.

  SvarSlet