søndag den 21. august 2011

Med i kufferten...


Der blev også købt ind af krydderier, chutneys, curry pastes og saucer i det Engelske - Der er rigtigt mange produkter, som vi ikke kan få fat i her hvor vi bor - så det var godt at få fyldt hylderne med gode smagsgivere. Vi kunne ikke undgå at lægge mærke til Anjum Anands nye linje af indiske produkter The Spice Tailor - Hun er blevet kaldt det indiske svar på Nigella Lawson, men vinklen er noget anderledes -for her, er der tale om fokus på sundere og enklere indisk mad:

¨People’s experience of eating Indian food in the west is not a true reflection of the real food we eat at home, which is lighter, fresher and far more well balanced than the offerings at Indian restaurants. I try to showcase the true face of Indian food. But, mostly, I cook food which fits into our hectic lives today and helps us work towards our ideals of being healthy¨ 

Jeg elsker indisk mad og har undret mig over, at der ofte bruges så meget olie og smør/ghee, når man kan opnå de lækreste retter med en brøkdel af fedtstoffet og med mange flere grøntsager - Men det er så åbenbart tilpasset vestens smag på samme måde som de kinesiske restauranter. Det glæder mig dog meget, at der også er modreaktioner der viser en anden side af det indiske køkken - Find eksempler på de sundere og lettere retter her www.anjumanand.co.uk


3 kommentarer:

 1. Mums det ser lækkert ud! Jeg håber at den 'sunde' vinkel vil vinde lidt frem (kogebøger, tv-programmer) for indisk mad er SÅ godt men netop ofte ret fedt.

  Der må dufte skønt hjemme hos jer, når alt det nye skal prøves ;)

  SvarSlet
 2. Her dufter godt ;O) - måske liiiiiidt som i jeres opgang? Jeg havde mit mas på indisk restaurant sidst for selv de vegetariske retter soppede i fedt - og når naan og ris også er kaloriebomber, så har man hurtigt fået en dagsration i eet måltid.

  SvarSlet
 3. Ser bare superlækkert ud :)


  Hilsen

  Henrik
  http://iphone-skærm.dk/

  SvarSlet