tirsdag den 1. februar 2011

Morgenmad med tranebaer og banan


Min morgenmad er forskellig stort set hver dag, men med variation over samme tema. Jeg har endnu ikke fundet andet, der giver lige så meget protein for få kalorier som kvark/fromage frais, så det er naesten altid en del af mit første måltid. Men ¨fedtforskraekket¨ er jeg ikke, så jeg tilsaetter altid mandler eller nødder for at få balance i måltidet og viger heller ikke udenom kulhydrater. Lidt af det hele giver kroppen hvad den skal bruge og en god start på dagen.

60g banan, 100g mager kvark, 12g hakkede mandler og 10g tørrede tranebaer lander på et samlet kalorieindhold på 220 - og en fordeling på 24% fedt, 25% protein og 51% kulhydrat.

1 kommentar:

  1. Hej Lise :)

    Jeg har fundet en hel masse inspiration her på din blog. Jeg har blogget lidt om den inspiration, som jeg har fundet her i min egen blog.

    Du kan se indlægget her:
    http://livogmad.blogspot.com/2011/04/frisk-frugt-m-grsk-yoghurt.html

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet