tirsdag den 6. september 2011

Dagens morgenmad


Som jeg har nævnt cirka en million gange, så tilstræber jeg, at energifordelingen i mine måltider ligger tæt på Fødevarestyrelsens anbefalinger for vægttab - nemlig 25% fedt, 20% protein og 55% kulhydrat. For mig har det ændret rigtigt meget i hverdagen - jeg har mere energi, føler mig mindre sulten, er generelt sund og rask. Det kan dog være svært at ramme, så det sker at jeg efterjusterer lidt på mængderne/kombinationen, så det er endnu mere optimalt for jer end hvad der fremgår af billlederne - hvis nogen skulle undre sig.

Morgenmad af: 1 æg, 50g grov baguette, 1 mellemstor fersken, 1 tsk syltetøj og en 1/2 dl letmælk i min kaffe - aaaah! Samlet kalorieindhold på 301 kalorier - fordelt på 25% fedt, 19% protein og 56% kulhydrat.

6 kommentarer:

 1. Det er jo nærmest så tæt som det kan komme!

  SvarSlet
 2. ja det må man sige - det er godt ramt :o)

  SvarSlet
 3. Flot ramt :o) Er det sukkerfrit syltetøj ?
  Tak for dine inspirerende indlæg - det er en fornøjelse at følge.

  SvarSlet
 4. Kehceub og Monaelisabeth - Ja det bliver vist ikke ret meget tættere ;O)

  Pia - Tak skal du have, det er så dejligt at høre - Jeg har brugt almindeligt syltetøj, da jeg ikke er så vild med kunstige sødemidler.

  SvarSlet
 5. Ser godt og sundt ud :)


  Hilsen

  Torben
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 6. ih altså, det må være lidt sådan jeg skal gribe min morgenmad an, jeg er igang med et vægttab på www.jegerhvadjegspiste.blogspot.dk og jeg har frygtelig svært ved at finde ud af hvad dælen jeg kan spise til morgenmad, jeg bliver så træt af havregryn men mangler alternativer :)

  SvarSlet