tirsdag den 21. juni 2011

Frittata med peberfrugt og squash


Også kaldet æggekage på dansk - men den får lige et ekstra pift ved at tilsætte revet parmesan og så kan det ikke være nemmere for den laves i en smurt tærteform i ovnen. Du kan bruge hvad du har af grønsager og tømme køleskabet (som mange åbenbart har brug for - for det får jeg rigtigt mange Google hits på ;O) Jeg har denne gang brugt grillede squash, løg, hvidløg og peberfrugter. Spises kold eller varm til frokost eller aften med en god salat og brød til. 

7 kommentarer:

 1. Hej Lise! Vi er to 14-årige piger, der for lidt tid siden startede en madblog, og du har været en kæmpe inspiration. Du må meget gerne kigge forbi! :-)
  http://joseetchris.blogspot.com/
  Knus fra Chris & Jose

  SvarSlet
 2. Sikke da en fantastisk blog piger, lækker mad og flotte bileder - det kan I sørme da godt være rigtigt stolte af - Keep it up siger jeg bare! Hvad er der med den franske forbindelse?

  SvarSlet
 3. Tusind tak! Det franske er mest bare for sjov, og for det meste med hjælp fra google translate, ens franske ordforråd er ret begrænset når man kun har haft fransk et enkelt år. Og du skal helst også 'keep it up' man bliver ret afhængig af din blog! :-)

  SvarSlet
 4. Mm... æggekage - det er tit min frokost og også det, der er i madpakken i dag med en gang salat til ;-)
  - frk. sveske

  SvarSlet
 5. Jeg elsker fritatta, men har aldrig lavet andre end klassike, danske æggekage-udgaver eller div. omeletter! Fritatta minder mig om min lange frokostpause i solen, da jeg boede og arbejde i Sydney hvor det er kotyme at man ikke har madpakke med, men køber i de mange food courts! Haps!

  SvarSlet
 6. Mmm hvor ser det lækkert ud! Er så glad for dine opskrifter.

  SvarSlet
 7. Jose og Chris - jeg synes I er så seje - og bare rolig jeg har ikke tænkt mig at stoppe med bloggeriet foreløbigt - men at dømme ud fra jeres blog, kan I sagtens uden mig ;O)

  Frk Sveske - det er nemlig smart at have til frokosten dagen efter

  Marian - det lyder ellers godt kunne forestile mig at de i Australien har en fin blanding af mad fra hele verden

  Hanne - Tusinde tak - jeg bliver så glad hver gang I melder positivt tilbage

  SvarSlet