mandag den 13. juni 2011

Cæsarsalat med spicy kylling


Kyllingen til salaten har manden i huset marineret i sin egen specielle blanding - Jeg kan ikke gengive praecis, hvad han endte med at putte i, men det startede med ¨smoked chili¨, gurkemeje, ingefaer, tørret hvidløg og løg i flager - og så fik jeg ikke fat i resten for listen var alen lang. Men jeg synes bare, I skal prøve jer frem og finde jeres egen helt private barbecueblanding, som kan bruges til sommergrill-fester eller bare til at peppe hverdagsmaden op med.

Salaten indeholder 100g kyllingebryst, 10g parmasanflager, romaine salat,  40g af dressing* og 80g baguette ristet og gnedet med hvidløg - Samlet kalorieindhold paa 400 kalorier og en fordeling på 23% fedt, 34% protein og 43% kulhydrat.

* Dressingen laves af 50g graesk yoghurt 2%, 1 tsk light mayonnaise, 1 tsk olivenolie, 1 spsk citronsaft, 30ml vand og smages til med lidt dijonsennep.

3 kommentarer:

 1. Elsker cæsarsalat og denne ser rigtig lækker ud!:-)

  SvarSlet
 2. Hej :-)
  Sikker en lækker blog, virkelig god inspiration til sund mad.
  Nu bor jeg også selv i den italienske del af schweiz, og jeg vil gerne vide hvor du køber hytteost? Jeg synes simpelthen ikke at har kunne finde det hernede.

  De bedste hilsner
  Trine

  SvarSlet
 3. Marianne - ja det får lige et ekstra pift med spicy marinade

  Trine M - Nej hvor sjovt - hvis du sender mig en mail kan jeg give dig link til min anden blog om Ticino. Hytteost kan du finde i alle de store supermarkeder COOP, MIgros, Manor og Aldi - det hedder Cottage Cheese af en aller anden grund.

  SvarSlet