torsdag den 9. juni 2011

Laenge leve dovenskaben


Denne salat fik vi den anden aften - det er en rigtig fin måde at variere salaten med revne gulerødder og squash jeg lavede her - og så behøver man ikke vaske rivejern og skaerebraet af, men bare fortsaette der ud af med kartoffelskraelleren - Jeg synes grønsagerne er meget laekre på denne måde, men du kan også sautere dem i en smule olivenolie som på denne laekre blog - der i øvrigt er glutenfri, hvis nogen skulle mangle inspiration til rigtig laekker mad uden gluten.

7 kommentarer:

 1. Den ide tror jeg lige jeg hapser til i aften, sammen med din torsk i ovnen, den er så lækker. Så går jeg også lige ind og stemmer på dig i FDB, som tak for de mange opskrifter.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en god kombi Aevlebaevle - en smule ris/quinoa til ville heller ikke vaere daarligt! og 1000 tak for stoetten i konkurrencen!

  SvarSlet
 3. Har lige opdaget at drengene kan lide salat!! Det gjorde da lige sommer-madplanlægning så meget nemmere!! Hurraaa fristes man til at sige ;)

  Så denne skal klart prøves - så kan yngstemand jo også både se og føle, hvad der er hvad ;)

  SvarSlet
 4. Yeah Anne!! - hvis de selv er med til at lave den, er det endnu sjovere -Det er sjovt at skaelle - de der lange gulerodsskraeller leger vi er guldfisk, som vi nupper i een mundfuld - kan du huske der var et gammelt skjult kameraprogram, hvor de chokerede folk paa den maade?

  SvarSlet
 5. ¨Skraelle¨ skulle der staa - det andet er ikke sjovt og skal vist klares med skael-shampoo ;O)

  SvarSlet
 6. Sagde du dovenskab?
  Det virker ikke som om det er din store last, du kommer til at ligge øverst på min blogliste, så aktiv blogger som du er.
  Har flere gange forsøgt at kommentere, men af en eller anden grund vil den sjældent, som jeg. Ser dog ud til at lykkes nu (garanteret fordi der er fodboldlandskamp i tv - og det er ikke blevet noget for mig siden sidst...)

  SvarSlet
 7. Haha Isabelle - jeg proever at laegge et indlaeg paa bloggen om dagen, jeg synes selv det er sjovest at foelge blogs hvor der sker noget. Mine indlaeg er jo ikke saa lange, saa de er ikke saa tidskraevende. Jeg foelger selv blogs i Bloglovin - saa slipper man for at klikke ind paa blogs der ikke har opdateret, men man faar kun listen med nye indlaeg.

  Underligt med kommentarerne - jeg kan dog ogsaa se naar nettet her er meget travlt paa regnvejrsdage og saerligt soendage. Vi saa ogsaa fodboldkamp - nogen i familien holdt med Schweiz ;O)

  SvarSlet