Disse små peberfrugter ser jo farligt stærke ud, men er det på ingen måde. Smagen ligger tættere på en almindelig peberfrugt end på en chili og kan garanteres findes hos en specialgrønthandler. Hvad stiller man så lige op med dem? - Jeg vil foreslå, at man flækker, renser dem og griller dem i et ildfastfad med lidt brødkrummer, kapers og parmesan over. Eller som her, hvor de bare er blevet stegt hele i lidt olivenolie på panden og drysset med salt undervejs. De smager lækkert som sund snack eller sammen med tzatziki, tomatsalat, hummus og pitabrød.
Hvis jeg kan finde dem skal det helt sikkert prøves. Jeg fik dem som en del af tapas på Tenerife, grillede og medd groft salt, og de smagte fantastisk. Nogle af dem var en lille smule spicy, men ellers ret søde i det.
SvarSletDet er nemlig de spanske tapas-pebre inspirationen kommer fra, men de her er slet ikke stærke. Du må på udkig, for de er nemlig helt utroligt lækre.
SvarSlet