mandag den 6. juni 2011

Morgenmad med kirsebaer


Gårsdagens morgenmad med lidt mere tid til at nyde en stille formiddag. Jeg er dog temmelig misundelig på al det gode vejr, I har haft i det danske. Hernede syd for Alperne har det øset ned naesten uafbrudt i 4 dage med ganske få glimt af solen.

Morgenmad af 60g kirsebaer, 90g graesk yoghurt 2% rørt med vanillekorn og citronsaft, 20g muesli, 35g grovbolle med 1 tsk lemon curd og 6 mandler - Samlet kalorieindhold på 304 kcal fordelt på 22% fedt, 20% protein og 58% kulhydrat

3 kommentarer:

  1. Hej,
    Jeg er ny læser herinde og jeg er meget begejstret. Jeg vil bruge din blog som inspiration på min vej mod et 'lettere' liv. Super, du beregner kcal på dine 'opskrifter'. Jeg vil ikke tælle kcal, men gerne 'lære' hvormeget jeg kan få for 300 kcal, så jeg kan bytte ud og ikke skal spise det samme hver dag.
    Det jeg vil sige er bare, fortsæt endelig dine skriverier, jeg læser i hvert fald med herude bag skærmen.
    - Anne Mette aka Frk. Sveske

    SvarSlet
  2. Hej,
    Jeg er ny læser herinde og jeg er meget begejstret. Jeg vil bruge din blog som inspiration på min vej mod et 'lettere' liv. Super, du beregner kcal på dine 'opskrifter'. Jeg vil ikke tælle kcal, men gerne 'lære' hvormeget jeg kan få for 300 kcal, så jeg kan bytte ud og ikke skal spise det samme hver dag.
    Det jeg vil sige er bare, fortsæt endelig dine skriverier, jeg læser i hvert fald med herude bag skærmen.
    - Anne Mette aka Frk. Sveske

    SvarSlet
  3. Velkommen til Frk Sveske - jeg synes det lyder som en fin tilgang du har. Man kan faa masser af maethed og god smag, naar bare man er lidt bevidst om hvad der puttes i munden. Naar maaltidet ogsa sammensaettes, saa du faar en god fordeling mellem fedt, protein og kulhydrat, saa giver det stabilt blodsukker, mere energi og velvaere - det kan klart anbefales!

    /Lise

    SvarSlet