onsdag den 1. juni 2011

Chokolade-bananmuffins med variationer


Bare lige, så I ved det.... Bananmuffins'ne smager også godt med kakaopulver og kanel. Brug grundopskriften her og varier, som du synes f.eks med tranebaer, hindbaer, blåbaer, brombaer, rosiner, citronskal eller paere i små tern. Du kan udskifte kokosmelet med 40g mandler eller 30g valnødder og det giver samme kalorieindhold.

5 kommentarer:

  1. Uhm, pære i små tern, det er jeg sikker på vil være rigtig godt :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Mmm :) de ser bestemt ikke dårlige ud ;)

    SvarSlet
  3. Lækkert - det vil jeg prøve :-)

    /Linda

    SvarSlet
  4. Hvor meget kakao skal der i hvis det skal erstatte chokoladen?

    SvarSlet
  5. Hej Lotte Florette - jeg mener jeg brugte 3 spsk kakao - men jeg synes man kan se det paa farven af dejen, om der er nok i.

    SvarSlet