Kyllingen til salaten har manden i huset marineret i sin egen specielle blanding - Jeg kan ikke gengive praecis, hvad han endte med at putte i, men det startede med ¨smoked chili¨, gurkemeje, ingefaer, tørret hvidløg og løg i flager - og så fik jeg ikke fat i resten for listen var alen lang. Men jeg synes bare, I skal prøve jer frem og finde jeres egen helt private barbecueblanding, som kan bruges til sommergrill-fester eller bare til at peppe hverdagsmaden op med.
Salaten indeholder 100g kyllingebryst, 10g parmasanflager, romaine salat, 40g af dressing* og 80g baguette ristet og gnedet med hvidløg - Samlet kalorieindhold paa 400 kalorier og en fordeling på 23% fedt, 34% protein og 43% kulhydrat.
* Dressingen laves af 50g graesk yoghurt 2%, 1 tsk light mayonnaise, 1 tsk olivenolie, 1 spsk citronsaft, 30ml vand og smages til med lidt dijonsennep.
Elsker cæsarsalat og denne ser rigtig lækker ud!:-)
SvarSletHej :-)
SvarSletSikker en lækker blog, virkelig god inspiration til sund mad.
Nu bor jeg også selv i den italienske del af schweiz, og jeg vil gerne vide hvor du køber hytteost? Jeg synes simpelthen ikke at har kunne finde det hernede.
De bedste hilsner
Trine
Marianne - ja det får lige et ekstra pift med spicy marinade
SvarSletTrine M - Nej hvor sjovt - hvis du sender mig en mail kan jeg give dig link til min anden blog om Ticino. Hytteost kan du finde i alle de store supermarkeder COOP, MIgros, Manor og Aldi - det hedder Cottage Cheese af en aller anden grund.