søndag den 19. juni 2011

Hils på mine venner


Krydderurter er noget af det bedste til at give smag uden, at man behøver skænke kalorier en tanke. Jeg bruger mange slags og har altid et udvalg i køleskabet eller plantekasserne. Så kan jeg peppe kartofler op, lave en nem pastaret eller give fantastisk smag til grønsager, kylling, fisk, dips eller dressinger. Jeg indrømmer gerne, at jeg blive små-irriteret over at købe dem i små bitte fjollede poser og foretrækker klart, de mængder man køber på sydlandske markeder eller selv plukker.

Lille test for sjov - hvor mange forskellige slags krydderurter er der på billedet, og kan du nævne dem?

Nu med svar ;O) Hvor er I gode - der er salvie, bredbladet persille, rosmarin, mynte, koriander, purløg, timian og der var faktisk også laurbærblade - men de er vist blevet ¨kamera-shy¨ for dem kan jeg ikke engang selv få øje på.

5 kommentarer:

  1. Timian, purløg, koriander, mynte, bredbladet persille, rosmarin, salvie... 7 slags, tror jeg :-)

    SvarSlet
  2. Jeg stemmer også på 7 slags ;)

    Åh jeg savner mine terrasse-krukker fra Frankrig ;) ...ikke helt det samme i en vindueskarm i Aarhus...

    SvarSlet
  3. Salvie, kvan, bredbladet persille, citronmelisse, koriander, purløg, timian.. vil jeg formode ?

    SvarSlet
  4. Det er også de krydderurter jeg kan få øje på. Jeg har 4 krydderurter i min vindueskarm her på Amager, lige for tiden hitter især timian og mynte.

    SvarSlet
  5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet