lørdag den 28. maj 2011

Salat af squash og masser af krydderurter


Denne salat er nem at lave og kan bruges som tilbehør til fisk/kylling eller til frokost med groft brød til. Jeg synes, der er masser af smag i fra pinjekernerne, citronsaften, feta'en og krydderurterne, så det ikke er nødvendigt at putte yderligere dressing på - men det er jo en smagssag.

Eneste ulempe er, at den ikke holder sig paen frisk laenge - så laver du den, skal det helst spises mere eller mindre med det samme.  Jeg brugte 300g groft revet squash, 200g revet gulerod, 50g feta light, 10g ristede pinjekerner, en håndfuld hakket frisk basilikum og bredbladet persille, urtesalt og citronsaft. 100g af den faerdige salat indeholder 45 kalorier og en fordeling på 29% fedt, 28% protein og 43% kulhydrat.

7 kommentarer:

 1. Den ser rigtig lækker ud Lise, den tror jeg at jeg vil prøve:-)

  SvarSlet
 2. Mums en lækker salat. Den røg lige ind på min "opskrifter-der-skal-prøves-liste" Nye salatvariationer er altid velkomne!

  SvarSlet
 3. Hej Marianne og Anne - Nye salat-variationer kan jeg heller ikke faa nok af!

  SvarSlet
 4. Mmm - den skal klart prøves!! Sommer er klart en salat-sæson, noget let og sundt til frokost :) En ristet havre-olie ved siden af med et tyyyndt lag pesto vil nok passe fortrinligt til ;)

  SvarSlet
 5. Hej Anne - mener du havrebolle? for saa er jeg helt enig?

  SvarSlet
 6. Uhm - vildt lækker, har lige lavet salaten som tilbehør til fisk.. Tilføjede lige en masse ruccola - da der er rigeligt i haven.. Super lækkert og sikken en skøn blog :)

  SvarSlet
 7. Tusinde tak Eva - jeg kunne nemlig godt forestille mig at den ville vaere god til fisk - lyder laekkert med rucola til og endnu bedre at det er af egen avl!

  SvarSlet