lørdag den 11. december 2010

Hirsegrød med æbler og bær


Dagens morgenmad stod på hirsegrød lavet på vand og 30g hirseflager - Jeg laver dog dobbelt portion, for det er noget fnidder at lave så lidt af gangen - spiser resten kold dagen efter blandet med revet frugt og kvark. Her er det dog serveret med 30g (frosne) hindbær, 10g mandler, 30g æble og 70g kvark drysset med lidt kanel - Samlet lander det på 245 kalorier og en fordeling på 22% fedt, 22% protein og 56% kulhydrat.

2 kommentarer:

  1. Hm, har aldrig prøvet hirsegrød, måske jeg skulle få det gjort :-) Jeg elsker grød til morgenmad....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja groed er godt! ;O) tror egentligt jeg foretraekker havregroed, men hirsen er fint som variation. men det vigtigste er at faa protein og fedt ogsaa, saa det giver den bedste maethed og stabilt blodsukker lige til frokost.

    SvarSlet