onsdag den 8. december 2010

Noodle Soup


Nem og velsmagende suppe med kylling og risnudler - suppen er kogt på skroget af en kylling, men man kan sagtens bruge en bouillonterning enten med grønsager eller hønsekød. Tilsaet et stk stjerneanis, lidt nelliker (meget lidt), tørret ingefaer og allehånde. Derefter har jeg stegt gulerødder, rødløg og rødpeber i lidt olie og tilsat bouillonen. Kyllingebrystet har jeg skåret i mindre stykker, marineret i lidt soyasauce og stegt hurtigt på panden. Risnudlerne skal bare overhaeldes med kogende vand og stå i 4 minutter. Det hele serveres med koriander, basilikum, chili (gerne frisk) og lidt citron - Stor portion med 100g kyllingebryst, 100g risnudler og 200 g suppe giver 264 kalorier og en fordeling på 20% fedt,  37% protein og  43% kulhydrat. Alternativt ville rejer eller hvid fisk også vaere godt.

4 kommentarer:

  1. Årh, det ser super lækkert ud :)

    SvarSlet
  2. Nemt at lave og smager godt oven i koebet! ;O)

    SvarSlet
  3. Uh, lækkert! Tror jeg skriver den op som idé til madplanen :)

    SvarSlet
  4. God ide med madplan Janne! Jeg proever at planlaegge et par dage frem men for hele ugen gaar det altsaa oftest ikke!!

    SvarSlet