tirsdag den 14. december 2010

Suppe med perlebyg og pecorino



Godt efter en kold dag med rød næse - En stor skål med suppe lavet af græskar i tern, porrer, bladselleri, gulerødder, løg, perlebyg, hvidløg, lidt tomatkoncentrat og en god bouillon. Her serveres 350g suppe med 50g ristet baguette gnedet med hvidløg og 15g pecorino-ost. En fordeling på 22% fedt, 17% protein og 61% kulhydrat og lige knap 300 kalorier

5 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig godt - og ser ud som en suppe der mætter :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Der er det nemlig ogsaa!! ;O) Jeg synes ogsaa man foeler sig ¨maettet¨ smagsmaessigt

    SvarSlet
  3. Uh, ser lækkert ud :) Ærgerligt at jeg ikke har så meget lyst til suppe for tiden. Det er jo ellers oplagt i et slankeprogram.

    Hvornår kommer opskriften på pandekagerne? :D Eller har misset noget hehe

    SvarSlet
  4. Det er nemlig oplagt slanke/vintermad - men det kraever selvfoelgelig at man har lyst til det !

    Jeg tror den opskrift maa sidde fast i juleposten et sted eller i en anden flaskehals Pandekager har du maaske mere lyst til? ;O)

    SvarSlet
  5. Hehe, jeg får en ustyrlig lyst til pandekager ind i mellem, så det ville da være rart med en lidt 'sundere' opskrift :P

    SvarSlet