onsdag den 23. marts 2011

En bedre start på dagen...med chokoladesmag


Har du nogensinde lagt maerke til, at man kan spise en halv pakke af den søde chokoladebetrukne morgenmad uden egentlig at blive synderligt maet? Det er i mine øjene både spild af penge og kalorier - I stedet prøv een af de mueslibarer jeg bloggede om den anden dag - sammen med graesk yoghurt og et glas juice udgør det et bedre alternativ og du er med garanti godt kørende laengere.

Morgenmad af 30g mueslibar, 5 hasselnødder, 100g graesk yoghurt 0,2%, 50g banan, 100g friskpresset appelsinsaft lander sammenlagt på 276 kalorier og en fordeling på 21% fedt, 27% protein og 52% kulhydrat.

12 kommentarer:

 1. Hej :)
  Jeg er lige blevet introduceret for din blog i dag, og den virker super inspirerende, og jeg vil helt klart bruge mange af dine tips/tricks. Men jeg tror ikke umiddelbart at jeg ville være mæt særligt længe af den portion morgenmad der, kan du komme med tips til det? Jeg bliver hurtigt sulten selvom jeg spiser de rigtige ting, hvad kan det skyldes?

  SvarSlet
 2. Hej anonym - velkommen til ! For mig har tricket vaeret at saette proteinindholdet op i min kost. Det goer mig klart maet i laengere tid. Men hvis du har brug for mellemmaaltider er det ogsaa fint - som jeg har sat det sammen her paa bloggen, saa er der tre maaltider og tre mellemmaaltider - Det ene kan du saa passende tage om formiddagen - F.eks et stk knaekbroed med 3-4 skiver kalkunpaalaeg og hytteost - En banan med 5-6 mandler, en mueslibar med protein, eet haardkogt aeg med groensagsstaenger, 1 stk frugt med et par hasselnoedder og lidt kvark - eller hvad du kan lide.

  Laeg gerne en besked og lad mig hoere hvordan det gaar !

  SvarSlet
 3. Hej Lisa.
  Jeg vil bare lige sig, at jeg simpelthen er vild med dig blog. Har længe ledt efter en blog som din! jeg bliver så glad, når jeg på Bloglovin' ser, at du har postet et nyt inspirerende indlæg! Tak for det.
  God dag til dig
  Mangler hilsner Cecilie

  SvarSlet
 4. Det vil jeg gøre :)
  Tak for tippet!

  SvarSlet
 5. Lækkert alternativt! Og når man får chokolade allerede til morgenmad, så kan dagen jo ikke blive andet en god ;)

  SvarSlet
 6. Og der skulle selvfølgelig stå ''lise'' og ikke ''lisa'' :-))

  SvarSlet
 7. Hej Lise :)

  Endnu en god idé.

  Jeg nå lige se, om ikke jeg kan nå at få lavet nogle af dine muslibarer snarest.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 8. Hej Cecilie - Tusinde tak for din kommentar - jeg blev helt roert, det goer mig rigtigt glad at andre kan bruge det jeg blogger om- Jeg bor i den italienske del af Schweiz, saa det goer ikke noget du kalder mig Lisa - det goer alle de andre omkring mig alligevel ogsaa ;O)

  Nathalie - Ja foraar i luften og chokolade til morgenmad - hvad mere kan man oenske sig !

  Anita - de kan klart anbefales - jeg lavede et nyt holde med frugtmuesli og lidt mandler i - men ellers samme forhold af de andre ingredienser - de blev rigtigt gode, men selvfoelgelig med lidt flere kalorier.

  SvarSlet
 9. Uuuhmmmn, hvor ser det bare super lækkert ud!
  Totalt thumps up herfra ;-)

  SvarSlet
 10. Hold nu op det ser lækkert ud ... :) Mums!! Sådan starter jeg da gerne dagen, hvis jeg må ;)

  SvarSlet
 11. du er altså genial

  SvarSlet
 12. Tak Eva - har lige vaeret inde at lure paa din fine blog med skoenne stemningsbilleder fra Istanbul - thumbs up herfra!!

  Jamen Anne - det maa du da! Chokolade helt uden daarlig samvittghed

  Amonggiants - Mindre kan ogsaa goere det - men tak hvor er du soed!

  SvarSlet