fredag den 25. marts 2011

Hjemmelavet knaekbrød med mandler og kanel


Ideen var god nok - hjemmelavede knaekbrød med kanel og mandler til mellemmåltid. Plus lavede også en portion med graeskarkerner, parmasan og chili. Men jeg skal altså have eksperimenteret lidt mere med opskriften inden jeg giver den videre, for jeg synes ikke rigtigt de blev sprøde nok. 

Måske haenger det sammen med, at jeg puttede soyaflager i for at få proteinet op - de gør det måske mere svaert at få rigtigt knaekbrødsagtigt? Men måske I har nogle fif eller gode opskrifter, som jeg kan arbejde videre på. Gerne også et trick til, hvordan man får mandlerne/graeskarkernerne til at sidde fast ;O) Jeg taenker de måske skal pensles med aeggehvider, men gad vide om det så også går ud over sprødheden?

6 kommentarer:

 1. Mit bedste råd er bare at putte henholdsvis græskarkerner og mandler i dejen. Så hænger det ved. Det anet kan ikke rigtig lade sig gøre, hvis ikke man pensler det, som du også selv er inde på. Jeg lavede knækbrød forleden, tjek dem her: http://missfirelake.blogspot.com/search/label/Mad

  Opskriften findes via dette indlæg: http://missfirelake.blogspot.com/2011/03/weekend-nu.html

  SvarSlet
 2. Altså, så håbede man på en opskrift, fordi overskriften lød så lækker :D

  SvarSlet
 3. Missfirelake - jeg kan ikke finde opskriften paa din blog - er der et direkte link?

  Bitten - Ja det er lidt fraekt - det kan jeg godt se ;O)

  SvarSlet
 4. Jeg har en opskrift, som jeg efterhånden har lavet en del gange, og de bliver dejligt sprøde. Du kan se den her: http://hjemmehosxenia.blogspot.com/2010/11/hjemmelavet-knkbrd.html. De er med forskellige kerner, men jeg kan ikke se, der skulle være noget i vejen for, at du skiftede dem ud med nødder eller andet :)

  SvarSlet
 5. Tak Xenia - er endt med at lave nogle som minder en del om dine ;O)

  SvarSlet
 6. Hej Lise.

  Jeg har også en opskrift på min side, som du kan tjekke ud. Jeg tænker, at man sagtens kan skifte nogle af kernerne ud med nødder for at få flere proteiner.

  http://livogmad.blogspot.com/2011/01/sunde-knkbrd.html

  De smager hvert fald rigtig godt :)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet