søndag den 20. marts 2011

Under 700 kalorier og 3 timers motion om dagen


Taenk engang - under 700 kalorier plus tre timers motion om dagen, det er essensen af den kur, som Gwyneth Paltrow & co saelger i en pakkeløsning til den perfekte krop. Det gør mig faktisk ret harm at hun bruger sin celeb-status til at saelge et koncept, som er decideret sundhedsskadeligt. Vores kroppe skal kunne holde til en masse og gerne mange år endnu - Men hvis du byder den en sådan kur, kan konsekvenserne blive rigtigt alvorlige for din sundhed. Jeg kan sagtens saette mig ind i, gerne at ville se hurtige resultater, men man behøver altså ikke vaere ernaeringsekspert for at se, at dette er decideret selvdestruktivt. Giv din krop det den behøver af fedt, protein og kulhydrat (søvn, vitaminer og motion) - Gør plads til at det ikke er alt for surt og behandl dig selv/din krop med respekt.

Ovenstående foto er et eksempel på en nem og sund frokost - hvor du får lidt af det hele! Resultatet bliver ikke kun en slank krop, men ogsaa en sund krop - Muligvis ikke på 30 dage tilgengaeld klart en bedre investering på sigt!

10 kommentarer:

 1. Hej :)
  jeg synes din blog er rigtig inspirerende, og jeg er først lige begyndt at følge dig, så undskyld hvis du har svaret på det her før.
  Men arbejder du med sundhed eller er det bare en sideinteresse? Og hvor får du din inspiration fra?
  /Simone

  SvarSlet
 2. Hej!
  Jeg tænkte også hold da op da jeg læste din overskrift.... Det lyder jo hel' vildt usundt!!!
  Hvad de dog ikke gør for at være slim...
  Hilsen sarahbrink.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Det er meget skræmmende at nogen helt seriøst kan mene at det er noget man burde gøre. Desværre er der mange, især berømtheder som burde være forbilleder, som kører nogle fuldstændigt vanvittige kure. Den der er desværre langt fra det værste jeg har hørt om.

  Er der ikke nogen der har fortalt dem at det kan slå dem ihjel, eller er det at være tynd bare blevet vigtigere?

  Line/linelundquist.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Åh, jeg bliver simpelthen så arrig når jeg læser sådan nogle artikler! Det er så uforsvarligt og uetisk at promovere en sådan usund (ja faktisk livsfarlig!) "kur".

  Tak fordi du gør opmærksom på det, og viser den rigtige, sunde vej med din inspirerende blog :)

  SvarSlet
 5. Tak skal I have - jeg er glad for, at jeg ikke er alene om at forarges ;O) jeg synes virklig det er moralsk forkasteligt at de tjener kassen paa, at folk spiller ¨russisk roulette¨ med deres helbred.

  @Simone - Jeg arbejder ikke indenfor sundhed/ernaering - det er ren interesse og et resultat af det, jeg selv har proevet af, for at finde en livsstil/vaegt som jeg trives med. Inspirationen finder jeg i diverse kogeboeger og paa nettet - og saa tilpasser jeg tingene, saa der kommer en ordentlig balance i hvert maaltid - med hjaelp fra udregninger paa www.madlog.dk

  SvarSlet
 6. Hej Lise :)

  Ja, det er forfærdeligt. Hun er jo også alt for tynd, også hende der Terri fra Desperate, hun er jo også forfærdelig tynd hele tiden.

  Det er skræmmende, at det skal til at være et ideal. Hvad blev der af 'age with grace'?

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 7. Ej altså - tænk at den slags kan være tilladt. Så tror da pokker, at nogle teenagepiger render rundt og får et fuldstændig forskruet forhold til mad og sundhed...

  SvarSlet
 8. Rigtig lækre billeder og masser af inspiration man kan hente her på din blog. Er vældig glad for at følge med :)

  Lika

  SvarSlet
 9. MissA - du har helt ret - desvaerre er det Hollywood-idealet - men jeg tror bare ikke vi hoerer saa meget om helbredsproblemerne omend Gwyneth Paltrow selv er staaet frem med, at hun lider af knogleskoerhed.

  MissMaybe - Ja hvis de tror de skal leve af 700 kalorier PLUS dyrke intensiv sport, saa maa det gaa galt.

  Anonym: Tak skal du have - velkommen til!

  SvarSlet