fredag den 4. marts 2011

Se hvor meget man kan spise....


Se lige hvor meget forskelligt, man kan få for under 400 kalorier - og der er endda også noget til den søde tand. Jeg havde vaeret en tur i Ikea, som her i udlandet har svenske madvarer, så der røg kanelgifler og Hällakaka fladbrød med hjem. Min frokost bestod af 50g kalkunbryst,  50g svensk fladbrød, dip af 50g graesk yoghurt 2% med sennep og karry, 6g oliven, masser salat med 30g peberfrugt, efterfulgt af 60g aeble, 6g mandler og en kanelsnegl (ja kun een ;O) 

Samlet lander dette på 392 kalorier med en fordeling på 25% fedt, 22% protein og 52% kulhydrat.

4 kommentarer:

 1. Det er lidt sjovt, fordi i en af de amerikanske blade jeg abonnerer på, er der altid sådan en sammenligning af mad. Jeg bliver altid overrasket over hvor meget forskel der faktisk er, hvis du bare ændrer lidt på det du spiser :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det lyder spaendede Birthe - hvilket blad er det?

  Jeg faldt for nylig over dette link - som viser hvordan 200 kalorier af diverse foedevarer ¨ser ud¨ - det giver soerme ogsaa stof til eftertanke - Holder saerligt af den amputerede muffin ;O)

  http://www.wisegeek.com/what-does-200-calories-look-like.htm

  SvarSlet
 3. Hejsa :)

  Jeg faldt lige over din blog, og jeg kan rigtig godt lide den, så jeg vil lige give mig til kende..

  Du kan jo kigge forbi min blog, hvis du har lyst ;)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  livogmad.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det er enten "Shape" eller "Self", jeg forveksler dem altid, fordi de minder meget om hinanden. Jeg holder dem begge - og de har altid sådan et indslag, hvor de sammenligner mad :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet