søndag den 3. april 2011

Dagens morgenmad og yndlingskop


Jeg håber I nyder en dejlig søndag derude med et forår, som ser ud til at vaere her - også i det høje nord. Jeg saetter rigtigt meget pris på en stille morgen med te i yndlingskop og morgenmad som er optimal for mig.

Morgenmad af 100g mager kvark, 28g soltørrede dadler, 20g tranebaer, 15g malede mandler og 2 tsk All Bran Flakes. Lander samlet på 296 kalorier og en fordeling på 22% fedt, 20% protein og 58% kulhydrat.

3 kommentarer:

 1. Hej Lise. Det ser vel nok lækkert ud! Jeg ville lige dele et lille tip med dig, da jeg læste i et af dine indlæg, at du er særligt opmærksom på proteinkilder, og efterlyser andet end fromage frais og kvark. Jeg er selv helt tosset med skyr! Det er et islandsk surmælksprodukt med 10 gr protein og 52 kcal pr 100 gr. Det smager herligt, en cremet konsistens ala græsk yoghurt og let syrligt. Jeg plejer gerne at blande 2 dele skyr med en del af cheasys 0,1 yoghurter, f.eks vanille eller skovbær. Så tilsætter jeg et par hakkede mandler, lidt frisk frugt og en lille håndfuld all bran. Produktet koster 11 kr for 350 gr. i netto - økologisk oven i købet, fra løgismose. Bøtten er endda fin og lyserød, og med en super lukkefunktion, der gør at jeg aldrig smider den ud, men anvender den til mine "flydende" mellemmåltider på farten. Tak for inspirerende indlæg. Josephine

  SvarSlet
 2. Godtnok en lækker morgenmad, den vil jeg prøve snarest.
  Jeg er stadig forfalden til skyr-figen varianten, jeg spiser den hver morgen og glæder mig til den hver morgen.

  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 3. Josephine- Jeg bor jo ikke selv i DK og kender ikke produkterne saa godt. Men jeg havede hoert en del om skyr og proevede det i julen paa ferie i DK - Underligt nok var den helt flydende og meget sur - men jeg har hoert andre som er vilde med det - saa tak for dit feed-back.

  Hanne - Hmmm den er ogsaa god med figen!

  SvarSlet