torsdag den 21. april 2011

Rabarber og aebledessert


Æble-rabarberkompotten fra i går kan også bruges lagt lagvis i et glas med lidt kiksekrummer nederst eller din yndlings muesli ristet på panden med lidt nødder eller mandler - øverst har jeg lagt et lag af graesk yoghurt 0,2% rørt med vanillekorn og citronskal/saft. 

Jeg håber I nyder påsken og alle de laekre sager man sagtens kan spise til påskefrokoster, også når man er opmaerksom på kalorierne - Røget laks og fisk i alle afskygninger, rejer, asparges, aeg og kylling bare for at naevne lidt. Husk at rugbrødet taeller ret meget i kalorieregnskabet - så et tip kan vaere at begraense det lidt og evt skaere brødet i kvarter.

4 kommentarer:

  1. Dear Lise,
    I do not understand a word but it all looks absolutely delicious.
    Guess I'll have to start learning Danish ;)
    Congratulations on a wonderful blog!

    SvarSlet
  2. Thank you so much Ingrid! Google translate is a quicker solution - my husband is still struggling with Danish after all these years ;0)

    SvarSlet
  3. Hvor ser det lækkert ud! Jeg elsker gammeldags æblekage, og mon ikke det her kunne fungere som sundt alternativ ;) Skal klart afprøves!

    SvarSlet
  4. Nathalie - Det er nemlig meget som en gammeldaws aevlekage bare lige med lidt mindre af det der saetter sig ;O)

    SvarSlet