onsdag den 27. april 2011

Salat af bønner, avocado og koriander


Velkommen til de nye laesere - jeg kan se at der har vaeret en vaeldig trafik her på bloggen, da Sara fra youblushblog har vaeret så sød at give mig en rigtig fin anbefaling på sin blog - I kender den helt sikkert allerede, men hvis ikke, så sving forbi til mave-bootcamp-tema i denne måned ;O) og masser af inspiration indenfor skønhed og traening    

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortaelle de ¨gamle¨ laesere, at jeg saetter rigtigt meget pris på de kommentarer I laegger - og til de ¨nye¨ spørg endelig løs eller kom med input i kommentarfeltet. Når det så er sagt, så har jeg ikke rigtigt meget computertid de naeste par dage - så baer over med mig et par dage og jeg er tilbage på pinden igen snarest.

Og hov.... ikke at glemme ¨dagens¨ frokost, som bestod af salat af blandede bønner - jeg koger altid lidt ekstra når jeg laver chili og putter i fryseren - Her 100g bønner blandet med hakkede tomater, 70g avocado, koriander, lidt hvidløg, citronsaft og masser af urtesalt. Spist med 60g graesk yoghurt 0,2% og 50g gulerodsbolle (se opskrift her) Lander sammenlagt lige under 400 kalorier og en fordeling på 30% fedt, 20% protein og 50% kulhydrat 


7 kommentarer:

 1. Ååååh! Avocado er bare noget af det bedste, jeg ved ! :)

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com
  _

  SvarSlet
 2. Hej Lise :)

  Sikke en skøn anmeldelse :)

  Sikke en dejlig salat, den vil jeg lige skrive mig bag øret.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  PS. Giveaway på min blog - Klik her

  SvarSlet
 3. Jeanette H. Andersen28. april 2011 kl. 13.17

  Jeg er helt vild med din blog, den er så inspirerende.
  Er dine kidney bønner fra dåse eller pose, hvor de jo skal ligge i vand natten over?
  Jeg har nemlig nogle kidney bønner og kikærter på pose, og de bliver så hårde, selvom de ligger i vand natten over, og bliver kogt i 45-60 min.
  Nogle gode råd?

  SvarSlet
 4. har først lært din blog at kende idag, men hold op hvor den kommer på det rette tidspunkt, da jeg lige har fået en fast mad-dag - det her bliver min redning, tak!!
  xoxo

  SvarSlet
 5. Hvordan regner du kcal. så præcist ud, samt fedt/protein/kulhydrat-fordelingen?

  SvarSlet
 6. Nesta - jeg elsker ogsaa avocado !

  Jeanette - Tusinde tak for rosen - Jeg bruger toerrede boenner som ligger i bloed natten over og saa koges i 1 time. De skal ligge i masser af vand - altsaa ikke bare lige daekkes - Jeg putter mine i en stor gryde ofte for at de rigtigt kan suge vandet - jeg hoert at lidt natron i vandet skulle hjaelpe ellers proev evt at skifte maerke.

  Storm - Det lyder godt - er det hele familien du laver mad til ?

  Kasandra - jeg bruger madlog.dk eller madital.dk til mine beregninger - madital.dk er gratis hvor imod madlog.dk koster 99 for 3 maaneder, men er det vaerd for den er langt nemmere at bruge og mere overskuelig)

  SvarSlet
 7. Hov Anita - ja rigtig fin anbefaling - det er jeg rigtigt glad for.

  SvarSlet