fredag den 1. april 2011

SmagsforstaerkerSådan en hurtig mad her er fint som mellemmåltid. For at give lidt mere smag er det laekkert at smøre lidt ¨Lemon Curd¨  eller ¨Confiture de Lait¨ under. Begge dele burde kunne købes i specialforrretninger eller velassorterede supermarkeder. Man behøver jo ikke bruge så meget - men det gør en kaempe forskel at smagsløgene er blevet tilfredsstillede - og så behøver man naesten ikke kage ;O)

Mellemmad af 1 stk knaekbrød med 25g banan, 50g kvark, 4 mandler og 1 tsk lemon curd og 1 tsk rosiner drys evt med kanel - Lander samlet på 160 kalorier og en fordeling på 21% fedt, 22% protein og 57% kulhydrat.

5 kommentarer:

 1. Rigtig god idé med lemon curd.
  Og det ser super godt ud med det hjemmebagte knækbrød, nammenam :-)

  SvarSlet
 2. Hej Lise :)

  Jeg har været på jagt efter sådan noget 'Lemon Curd'. Men jeg kan ikke finde det i butikkerne. Jeg kan se, at din er fra 'Coop', men hvor skal jeg kigge? Hvad står den sammen med?

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 3. Tak Eva - Lemon Curd smager nemlig af rigtigt meget!

  Anita Min er jo fra COOP hernede sydpaa - men i Dk ville den staa med syltetoej eller hvis de har en sektion med engelske specialiteter. Jeg ved at Irma har det, men hjaelper det? Der er jo kun Irma'er paa Sjaelland - Maaske andre laesere kan hjaelpe?

  SvarSlet
 4. lemon curd fås i føtex :-)

  SvarSlet
 5. Tak for tippet Annemette!

  SvarSlet