søndag den 17. april 2011

Chili med avocado og koriander


Variation over et klassisk tema her på bloggen - blandede bønner lagt i blød natten over og derefter kogt med en bouillonterning - vandet haeldes fra og jeg har tilsat resten af tomatpassata'en fra børnemaden -  urtesalt, hvidløg, spidskommen, oregano, en anelse kanel og meget chili. Her spist med 50g gulerodsbolle, 70g avocado, 60g graesk yoghurt 0,2%, grøn peber, tomater, citronsaft og koriander.

Lander sammenlagt på 394 kalorier og med en fordeling på 30% fedt, 20% protein og 50% kulhydrat.

4 kommentarer:

  1. Lyder super lækkert :-)
    Og er forøvrigt vild med dit nye design her på bloggen!

    Bedste hilsner fra Eva
    (Fra Stjernestøv)

    SvarSlet
  2. Tak ska du have Eva- jeg leger lidt med designet - tror ikke jeg har lagt mig helt fast endnu

    SvarSlet
  3. Hej
    Det er en SUPER blog du har!!
    Det er lige hvad jeg har ledt efter og det har givet mig god inspiration til nye retter jeg skal prøve.

    Er denne ret lavet med 250 g bønner?

    SvarSlet
  4. Hej Anita - Kan godt se det ikke er helt klart - Retten er lavet med 250g toerrede boenner som har ligget i bloed og derefter kogt- jeg fik 100g af den faerdige ret- tusinde tak for rosen!

    SvarSlet