lørdag den 27. november 2010

Banan i morgenlysEller nok naermere formiddagslys.....Dagens morgenmad bestod af 1/2 banan (40 g), 30 g frosne baer, 10 g hakkede mandler, graeskarkerner og hørfrø og 100 g kvark drysset med vanillekorn - lander samlet på 189 kalorier og godt med protein til at holde maetheden lige til frokost.

Hvis du prøver nogle af mine morgenmadsforslag, må du meget gerne laegge en kommentar og fortaelle hvornår du følte dig sulten igen. Det virker for mig, men jeg skal jo ikke kunne sige om det også fungerer for andre.

6 kommentarer:

 1. Jeg vil i hvert fald gerne lige smide en kommentar :P

  Har spist dine morgenmadsforslag med kvark i 4-5 dage nu (har først lige opdaget din hjemmeside!)

  Synes desværre ikke det mætter så godt som du gør, men jeg har altid haft svært ved at blive ordentlig mæt af morgenmaden.. Men til gengæld er det et sundt, og ret lækkert alternativ til de kedelige knækbrød jeg ellers spiser :)

  Fortsæt endelig med at have denne hjemmeside, elsker alle vegetaropskrifterne og især de lækre billeder og morgenmaden!

  SvarSlet
 2. Tak for kommentar og ros !!! Rigtigt dejligt med feed-back. Jeg har aldrig vaeret saa sulten om morgenen, saa det spiller muligvis ind. Tilgengaeld blev jeg ofte sulten i loebet af formiddagen og meget til frokost og det synes jeg bestemt at de flere proteiner hjaelper paa.

  Du kunne evt proeve at spise lidt mere kvark eller tilfoeje knaekbroed (!!) med kalkun/kyllingpaalaeg - det er der ikke mange kalorier i, men giver lidt mere maethed.

  SvarSlet
 3. Jeg spiser det samme som dig og har gjort det i en 3-4 år. Jeg er mæt fra 7.30 ca til 11.30 hvor jeg spiser frokost, og jeg når ikke engang at blive sådan supersulten.

  SvarSlet
 4. Hej Sofie! Det er praecis saadan jeg har det - hvis jeg tilgaengaeld kun faar havregroed (som andre ellers svaerger til) saa er jeg sulten efter en time igen!

  SvarSlet
 5. Hej Lise.

  Indtil videre har jeg følt mig mæt i 4½ time. Jeg har spist figen-varianten, den er rigtig lækker.

  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 6. Det lyder godt Hanne! ;O) Super start paa dagen med stabilt blodsukker og masser af proteiner

  /Lise

  SvarSlet