mandag den 29. november 2010

Vild laks i pita


Jeg kiggede lidt på indholdsfortegnelserne, ved køledisken, den anden dag og blev ret overrasket over forskellen på kalorier i opdraettet laks og vild laks, naesten dobbelt så mange i den opdraettede - men man kan jo måske sige sig selv, at den vilde får mere motion ;O) 

Så hermed et stk grovpita (65g) med 50 g vild canadisk laks, 4 g smør (ja du laeste rigtigt ), kapers og rødløg, agurk og salat - Giver en total på 256 kalorier - og en fordeling på 17%fedt (tiltrods for smøret), 30% protein og 53% kulhydrat. Det er jo en ret mager frokost, så du kan sagtens tilføje mere eller tage den en dag, hvor du vil bruge dine kalorier på noget andet.

7 kommentarer:

 1. Hej.

  Jeg har lige opdaget din blog, og vil egentlig gerne vide, om de pitabrød, du spiser er hjemmelavet eller købt? Og om du vil skrive en opskrift eller hvor de er købt:)De ser nemlig super lækre ud!

  Mvh. Linda

  SvarSlet
 2. Hel Linda Velkommen til!
  De er økologiske fra Aldi, men ikke altid de har dem- Der var en der spurgte i et andet indlaeg, men ved ikke om hun havde heldet med sig.

  SvarSlet
 3. De havde dem desværre ikke min Aldi :( Ligger de ved det andet brød eller er det frost?

  Uhm, jeg elsker laks :D Plejer at spise det sammen med philadelphia naturel og babyspinat. MUMS

  SvarSlet
 4. Sisse - Line - lyder som en laekker lakse-kombi!

  Du maa meget undskylde, hvis du er gaaet forgaeves - for jeg troede egentligt at Aldi's sortiment var det samme alle steder, men kan se paa Aldi.dk at det er noget helt andet end vi har her i Schweiz - (hvor jeg bor ;O)

  Men sadan her ser de altsaa ud - og faaes i to varianter http://www.aldi-suisse.ch/ch/html/product_range/2744_12816_DEU_HTML.htm

  SvarSlet
 5. Hehe, ja det kan da være at det er derfor :) Nu ved jeg da hvad jeg skal kigge efter. Håber at jeg finder dem. De grove man kan købe i supermarkederne er bestemt ikke særlig grove.

  SvarSlet
 6. Sisse-Line - held og lykke med jagten. Det fine ved de her er, at de er rimelig lette i kalorier plus naesten som rugbroed i fibre. Men maaske nogle andre laesere kan komme med forslag til, hvor du skal lede eller andre gode alternativer?

  SvarSlet
 7. Mums ser super lækkert ud - men ja, desværre vist ikke så ligetil at finde de der helt grove pita-brød i Danmark...

  SvarSlet