torsdag den 18. november 2010

Det smager bedre end det ser ud!


Guacamole, ris og bønnechili - 250 g hvide boenner sat i blød natten over, koges med 1
bouillonterning til de er møre - Tomatsaucen laves af 1 grøn squash, 1 løg, 2 fed hvidløg,  6-8 store tomater - steg løg, squash og hvidløg i en tsk olivenolie - tilsaet tomaterne som er hakket groft - blend hele molevitten med stavblender - tilsaet salt, oregano, chili (evt spidskommen) og lad det simre. Tilsaet bønnerne og lad det simre lidt mere.

Du kan spise 80 g kogte ris, 60 g guacamole og 300 g chili = ret stor portion ;O) for kun 375 kalorier - tilsaet evt en klat kvark (50 g) eller spis den til dessert med lidt baer på for at få proteinet lidt laengere op. Hvis du laver mad til andre end dig selv, kan du sagtens dele retten og tilsaette stegt hakket kød til halvdelen. Alternativt kan du bruge en rest til pålaeg dagen efter som i dette indlaeg 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar