Dette er efter min mening een af de bedste måder at spise asparges på. De er dampede i letsaltet vand, serveret med hårdkogt aeg og en dressing med hakkede skalotteløg - Her drysset med sumak, som har en let syrlig smag, men det kan sagtens udelades.
Spis til frokost 300g asparges med et aeg, 1 tsk olivenolie, dijonsennep, citronsaft/hvidvinseddike, skalotteløg og 80 g grovpita - og det lander sammenlagt på lige knap 400 kalorier og en fordeling på 27% fedt, 20% protein og 53% kulhydrat.
De smager nu også godt med citronsaft, olivenolie, friskkvaernet peber og parmesan i flager, nu jeg taenker over det! Brug stort set samme ingredienser men udskift aegget med 25g parmesan og det lander på naesten samme kalorieindhold og fordeling.
Lækkert! Æg og asparges passer bare perfekt sammen - og der er ikke meget der slår friske, grønne asparges :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Lise :)
SvarSletJeg kan faktisk bedst lide asparges, når de er friske og rå :)
De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad
Uhm - jeg tror jeg hopper på den sidste anbefaling. Er umiddelbart mere til parmesan end asparges ;)
SvarSlet...asparges med serrano skinke viklet om er nu heller ikke at kimse ad... Smagsmæssigt i hvert fald, kaloriemæssigt er det måske nok lidt en bombe? ;)