torsdag den 19. maj 2011

Hvad kan du ikke leve uden?Jeg kan naermest ikke fungere uden min kaffe med maelk om morgenen. Så i stedet for at aendre på det, har jeg valgt at gøre ¨plads¨ til den. Jeg bruger halv instant og halv kornkaffe med masser af maelk. Det skal hverken vaere mini-maelk eller skummetmaelk men som minimum letmaelk. 

For mig er det vigtigt, at spise/drikke de ting jeg holder rigtigt meget af - det gør bare hverdagen bedre. Bevidste valg i løbet af dagen kan betyde, at du kan få netop det du synes om - omend muligvis i lidt mindre maengder eller i anderledes kombinationer. Men et varigt vaegttab og livsstilsaendring bliver nødt til at vaere baseret på, hvad du synes om ellers holder det ikke på sigt.

Er der noget du ikke kan leve uden og som du prioriterer højt


19 kommentarer:

 1. Ja, det har jeg - og hos mig er det også kaffen! Og ikke med minimælk ;) Jeg vil ikke have hvilken som helst kaffe, jeg vil have god kaffe. Sådan har jeg det også med chokolade - hellere lidt luksus end en hel plade slavechokolade.

  Det ville simpelthen blive for surt, hvis jeg ikke måtte få denne daglige treat :)

  SvarSlet
 2. Noget så kedeligt som rugbrød. Jeg får det direkte dårligt, hvis jeg i mange dage ikke får rugbrød. I øjeblikket rister jeg det, så de bliver som kiks.. :-)
  Ellers er min last Cola..Drikker det dog ikke hver dag :-)

  SvarSlet
 3. For mig er morgenkaffen også helt uundværlig - masser af mælk og så lige en søde-tablet! ;-)

  Derudover kan jeg ikke leve uden flydende sødemiddel. Jeg elsker søde sager, men det harmonerer jo altså ikke helt med, at man gerne vil leve et forholdvis sundt liv. Med sødemiddel kan jeg lave sunde desserter, som smager af noget - FANTASTISK!

  Tine/madmusikmode.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Som den kære Christian Bitz en dag prædikede:"Livet er sgu for kort til fedtfattige oste", og jeg craver altså en god brie i ny og næ. Et must for livskvaliteten, og når man har indtaget for meget Cheasy hytteost :-)
  Fantastisk blog by the way, Min mor og jeg ELSKER den!!

  Bedste hilsner
  Julie

  SvarSlet
 5. Jeg.Kan.Ikke.Leve.Uden.Mørk.Chokolade ;)

  Der skal nemlig være plads til lidt af det gode og alt med måde :)

  SvarSlet
 6. Kan ikke undvære min mælk, så den skal der være plads til :)

  SvarSlet
 7. Kaffe med masser af mælk! Helt klart... nescafe guld og så letmælk. Eller kaffe fra min nespresso med soydamælk.. Og (desværre) sukker.
  Nå ja - skum fra Irma - de hvide og lyserøde puder... dem har jeg også svært ved at undvære.

  SvarSlet
 8. jeg kan ikke fungere uden min kaffe! Jeg elsker kaffe i alle afskygninger! Jeg ville ikke kunne leve uden min elskede Senseo maskine og jeg køber kaffepuder i dyre domme fra kaffepuder.dk for at få noget ordentligt kaffe i stedet for de puder man køber i butikkerne

  SvarSlet
 9. Rosiner! Jeg ved godt at der er masser af sukker i tørret frugt, men rosiner er bare fantastiske. Og rugbrød og.. kage. Jeg kan virkelig godt lide kage. Men der er heldigvis gode alternativer til at lave sundere kager!

  SvarSlet
 10. Nutella.... Cola.... Frugt.... Smør....
  Jeg har rigtigt mange laster!
  Mine hovedmåltider er altid sunde (morgen, frokost og aftensmad), men der sniger sig ofte lidt usundt ind i løbt af dagen..
  En cola, knækbrød med nutella, en cookie med chokolade, lidt chokolade o.lign...

  SvarSlet
 11. Helt enig! For at den kan holde i længden, så skal en kostplan baseres på hvad man kan lide at spise :) Ligesom dig, så laver jeg plads til det. Min last er ost. Jeg ELSKER ost, og får den "ægte vare" (=fuldfed) i små doser ;)

  SvarSlet
 12. Jeg elsker mine aftensmåltider. Og allerbedst er det, hvis retten indeholder hvide polerede ris..

  SvarSlet
 13. Hvor er det sjovt at laese alle jeres yndlings spiser/drikke - Sig mig lige- er der nogen derude der faktisk godt kan lide groen te? Jeg proevede i lange tider at vaenne mig til det - men har opgivet og vendt tilbage til min kaffe ;O)

  SvarSlet
 14. Tror ikke jeg kan leve uden min snack...hi hi lige meget hvad det er, elsker jeg alt der minder om snack:O)

  Jeg ville lige spørge dig om du har hørt om LCHF?
  Jeg lever lidt efter det nu, og det er fantastisk. Jeg er mæt mange timer og har netop ikke så meget trang til snacks i tide og utide, og jeg tænker ikke på mad hele tiden som jeg gjorde før.

  I <3 it!

  Mange dejlige hilsner
  Pia Sabine
  København

  SvarSlet
 15. Hej Pia Sabine - dejligt du har fundet noget der virker for dig! Jeg har proevet et par dage at leve efter fordelingen fra ¨Spise maven flad¨ - taenker det er nogenlunde det samme? Men jeg bliver lidt utilpas og sulten hvis jeg ikke faar lidt mere kulhydrat, saa det duer ikke til mig.

  SvarSlet
 16. Jeg kan godt lide grøn the - men det er ingen erstatning for kaffe ;)

  SvarSlet
 17. Her er det også kaffen. Eller rettere: en god kop cappuccino lavet på Nespresso og skummetmælk. Og jeg drikker ml. 1-4 kopper om dagen. En kop er ca. 37 kalorier, så de dage, hvor jeg får 4 kopper, løber det da op i kalorieregnskabet. Men de fungerer altid som en del af et mellemmåltid hos mig og ofte sammen med et par mandler om eftermiddagen. Mums.

  SvarSlet
 18. @ lise migmigmig....jeg elsker grøn the ;-)

  SvarSlet
 19. Hey Ada og Frk B - saa har jeg fundet to!!

  SvarSlet