tirsdag den 17. maj 2011

Grønsager med dip


Har I lagt maerke til, hvor meget nemmere det er at spise en masse grønsager når der er dip til ? Forrige week-end var vi til et stort børne-sportsstaevne i Italien. Der var bla. sørget for en masse grønsager og dips som børnene kunne spise mellem deres kampe - Gulerødder, peberfrugter, radiser, agurker, squash, fennikel og baby-salatblade - det hele røg ned, fordi der var forskellige dips at vaelge i mellem. 

Derhjemme kraever det bare, at man ind i mellem tager tiden til at skraelle/snitte lidt ekstra og laegge i fryseposer i køleskabet og lave lidt større portioner af dip, så der altid er noget at vaelge i mellem - Hvis man først skal lave det, er det nemmere med en ostemad ;O) Til dips kan bruges tzatziki, hummus, guacamole eller variationer over standard-dressing lavet lidt mindre flydende. Spis gerne lidt mandler eller nødder til, hvis du laver dippen meget fedtfattig.

2 kommentarer:

  1. Synes altid grøntsager med dip bliver tømt hurtigere end slikskålene til de arrangementer jeg er til :p det smager også bare GODT!

    Hvorfor gør man ikke det noget mere...

    SvarSlet
  2. Hej Trisse
    Jeg tror det er det med tiden - at det trods alt tager lidt tid at faa vasket, skraellet og skaaret det ud - Loesningen maa klart vaere at man laver stoerre portioner hver gang eller goer det klart, naar man ikke er hug-sulten.

    SvarSlet