Har I lagt maerke til, hvor meget nemmere det er at spise en masse grønsager når der er dip til ? Forrige week-end var vi til et stort børne-sportsstaevne i Italien. Der var bla. sørget for en masse grønsager og dips som børnene kunne spise mellem deres kampe - Gulerødder, peberfrugter, radiser, agurker, squash, fennikel og baby-salatblade - det hele røg ned, fordi der var forskellige dips at vaelge i mellem.
Derhjemme kraever det bare, at man ind i mellem tager tiden til at skraelle/snitte lidt ekstra og laegge i fryseposer i køleskabet og lave lidt større portioner af dip, så der altid er noget at vaelge i mellem - Hvis man først skal lave det, er det nemmere med en ostemad ;O) Til dips kan bruges tzatziki, hummus, guacamole eller variationer over standard-dressing lavet lidt mindre flydende. Spis gerne lidt mandler eller nødder til, hvis du laver dippen meget fedtfattig.
Synes altid grøntsager med dip bliver tømt hurtigere end slikskålene til de arrangementer jeg er til :p det smager også bare GODT!
SvarSletHvorfor gør man ikke det noget mere...
Hej Trisse
SvarSletJeg tror det er det med tiden - at det trods alt tager lidt tid at faa vasket, skraellet og skaaret det ud - Loesningen maa klart vaere at man laver stoerre portioner hver gang eller goer det klart, naar man ikke er hug-sulten.