fredag den 27. maj 2011

Endnu mere tak - om FDB konkurrencen


Der kommer lige lidt mere tak til jer - for jeg er oprigtigt glad for at vaere blandt de nominerede i FDB's Madblogger Konkurrence. Bloggen er jo ikke ret gammel, men jeg synes allerede, at jeg har fået rigtig megen god respons - Saerligt glad bliver jeg over jeres kommentarer til indlaeg. Så ja, kaempe TAK til jer laesere for uden jer var det ikke så sjovt!

Du kan kigge ind her, hvis du skulle have lyst til at stemme på min blog - eller brug linket i højre margin. Der er sørme også en masse andre spaendende blogs, som er vaerd at kigge forbi derinde ;O) 

¨Dagens frokost¨ - jeg brugte den ene af auberginerne til en nem frokost dagen efter. Jeg synes de smager lige godt kolde som varme - her spist med en grovbolle og salat lavet af peberfrugter og mandler.

11 kommentarer:

 1. Stort tillykke Lise - det er både sejt og velfortjent!

  SvarSlet
 2. Det er velfortjent :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Tusinde tak Miss Maybe og Birthe - jeg synes jo bare stadig at bloggen er helt ny ;O)

  SvarSlet
 4. Det er helt fortjent, at du er nomineret :) Det siger min rumlende mave i hvert fald ;)

  SvarSlet
 5. Hehe Janne - det er maaske ikke rumlen i mavsen, men baby der sparker ;O)

  SvarSlet
 6. *klik*

  Så håber vi, at du får en god placering!

  Ha det bra!

  SvarSlet
 7. Meget velfortjent at du er med i konkurrence. :)

  Har du eventuelt en opskrift på grovbollen til denne ret?

  SvarSlet
 8. Tusinde tak tanja - det er dejligt at hoere! Der kommer opskrift paa bollen - men som sneak peak kan jeg fortaelle at jeg har brugt havrebolleopskriften og udskiftet en del af melet med rugmel og fuldkornsmel

  SvarSlet
 9. Har lige spist 'dine' auberginer til aftensmad. Brugte dem som erstatning for pastaen (som mand og børn fik) i en pasta bolognese. Superlækkert. Tak for det og tak for inspirerende blog.

  SvarSlet
 10. Hej Stina - Det er Nigel Slaters auberginer ;O) Men jeg er glad for at lave PR for dem, for de er nemlig ogsaa mine yndlings. Tak for rosen!

  SvarSlet