fredag den 20. maj 2011

Morgenmad med frugtkompot


Denne gang har morgenbaerrene lige fået et lille opkog med lidt vand, citronskal og vanillepulver - det holder sig fint et par dage i køleskabet efterfølgende. Et lille tip er, at skaere skallen af (ubehandlede) citroner og putte dem i en pose i fryseren. Så har du dem altid ved hånden, når du skal bruge god smag i smoothies, drinks, desserter eller diverse andre retter.

Jeg fik 150g mager kvark med 5g kokosmel, 5g mandelflager og 200g blandede hindbaer og brombaer - Sammenlagt giver det 273 kalorier og en fordeling på 28% fedt, 28% protein og 44% kulhydrat

På teen står der ¨Go easy on me!¨ og det holder så meget i dag som motto, for er lige hjemvendt fra en tur hos tandlaegen helt skaev i hovedet og lettere lammet i den ene side af munden.

7 kommentarer:

 1. Hej Lise :)

  Hvor er det er godt tip - tusinde tak for det :)

  Og lækker ser det jo ud. Nam nam :)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 2. Av for søren da Lise, din stakkel!!! God bedring, is kan måske
  gøre godt? Men hvilken is...Lige et spørgsmål, du nævner tit skyr,
  er det noget man kan købe hernede eller er det dansk?
  KH
  Katrine på den anden side af bjerget

  SvarSlet
 3. Hej Anita
  Godt det kan bruges - og laeg venligst maerke til at der slet ikke er noget kanel i ;O)

  Hej Katrine-paa den-anden-side- af-bjerget - Tak for din medfoelelse!
  Skyr er et islandsk maelkeprodukt, men det maa du vente med til du er tilbage i det danske. Proev i mellem tiden den graeske yoghurt med 2% fra Total - kan koebes i Manor - den er bare god! synes bare deres baegre er for smaa!

  SvarSlet
 4. Hej :-) super fed blog!
  hvordan beregner du kalorieindholdet i dine måltider, og fordelingen over næringen? ;)

  SvarSlet
 5. Tak Anonym og velkommen til!
  Der findes mange forskellige kalorieberegnere paa nettet ogsaa som applikationer til mobilen - Jeg bruger mest www.madlog.dk og www.madital.dk - den foerste koster lidt men er at foretraekke synes jeg, da den er mere overskuelig.

  SvarSlet
 6. det lyder spændende! (ja det er stadig mig som skrev ovenover). hvilke applikationer har du til mobilen? og kender du nogle til iPhone? :-)

  SvarSlet
 7. Jeg ved at madlog.dk arbejder paa at lave en applikation til mobilen, det bliver rigtigt spaendende for de har alle de danske varer allerede tastet ind i deres systemer- Ellers skal man bruge de udenlandske eller selv taste ind - Proev at soege paa ¨Calorie counter¨ paa Itunes og der dukker rigtigt mange op. Jeg har ikke rigtigt nogen favoritter af applikationerne da jeg som sagt foretraekker at bruge madlog.dk og madital.dk paa computeren

  SvarSlet