tirsdag den 10. maj 2011

Perfekt mellemmåltid


Aaarh hvor godt kan det vaere! Baer, meloner og laekre grønsager er så småt ved at vaere over os - jeg har her brugt 90g jordbaer, 50g graesk yoghurt 0,2%*) og 5g mandler i flager til mit mellemmåltid på terrassen. I alt 101 kalorier og en fordeling på 25% fedt, 29% protein og 46% kulhydrat.

Der er noget for alle sanser : duft af sommer, smager sødt og surt, knasende rart i munden og smukt at se på.  Fødevarer der får os til at føle os mest tilfredse er dem, der har flere egenskaber og stimulerer mere end én sans - husk på det, når du sammensaetter dine måltider - Laes evt mere i Jane Clarke's Body Foods - Spis dig Sund og Glad.

*) du kan i stedet bruge Skyr, fromage blanc/frais eller kvark

3 kommentarer:

 1. "Bed" lige mærke i det med at stimulere mere end een sans - det er netop det der kan gå galt, når man har lyst til et eller andet, så kan man ikke få sat flere krydser på een gang. ...og så ender man (=jeg) med at finde på endnu en snack ;)

  Jeg nød igen igår (aftes) din rabarber/æble kompot med fromage frais 0.2% og ristet müsli, så var der netop sødt, sundt og knas :)

  SvarSlet
 2. Hej Lise :)

  Sikke et skønt mellemmåltid.

  Jeg er også helt svævende over alle de lækre bær og frugter, der kommer frem nu.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  PS. Der er giveaway på min blog - Klik her

  SvarSlet
 3. Det ser bare super lækkert ud som altid! Og så endda men Pukka Love te til - så bliver det ikke bedre! :)

  Tine/madmusikmode.blogspot.com

  SvarSlet