søndag den 22. maj 2011

Havrekagen med jordbaerDet er altså rimeligt godt det her, som enten morgenmad, dessert eller snack - Havrefidusen som jeg har blogget om tidligere spist sammen med jordbaer og graesk yoghurt. Det maetter godt og giver stabilt blodsukker laenge. 

Jeg fik 80g havrekage, 40g jordbaer og 50g graesk yoghurt 2% - samlet giver det 199 kalorier og en fordeling på 19% fedt, 23% protein og 58% kulhydrat. Hvis du spiser det til morgenmad, kan du  f.eks spise 10 mandler til og stadig holde dig under 300 kalorier.

6 kommentarer:

 1. Den havrefidus ser møj lækker ud. Haps. Den tror jeg nok lige, at jeg skal have kigget på.

  Det er i øvrigt fedt, at du lænker til tidligere indlæg, så os nye læsere, kan få glæde af dem.

  SvarSlet
 2. Det ser godt nok lækkert ud. Har du nogle forslag til gode mellem måltider der ikke smager så sødt? Tit bliver jeg lidt træt af det søde selvom det kommer fra frugt og andre sunde kulhydrater :-)

  SvarSlet
 3. Mums! Hvor en lækker havrefidus... det hele ser super lækkert ud :-)

  SvarSlet
 4. Hej Michael - ja jeg tror den vil vaere god foer eller efter traening - og tak for feedback!

  Anonym - jeg havde ikke taenkt over at der muligvis er en overvaegt af soede mellemaaltider - men under ¨snacks¨ ligger der dog lidt i den salte afdeling - Ellers saa er ¨knaekbroed¨ vejen frem - det indeholder faa kalorier og du kan putte alverden paa f.eks hytteost, light-smoere ost, hummus, tartex, kalkun, filet, kylling, og saa toppe med purloeg et par skiver agurk, radiser eller tomat

  TAK skal du have Eva!

  SvarSlet
 5. ARGH hvor ser det godt ud Lise.
  Tror du, at man ville kunne bruge rabarber i stedet for hindbær - det er jo højsæson for sådanne størrelser :)

  /trine

  SvarSlet
 6. Hej Trine Jeg er lidt bange for at rabarberen maaske bliver lidt for syrlig - men som kompot ved siden af, tror jeg det ville vaere meget laekkert! Hvis du laver blandet aeble og rabarber saa behoever du ikke putte saa meget sukker i.

  SvarSlet