En blog om lækker mad med fokus på et sundere og slankere liv - Omkring 1400 kalorier om dagen - fordelt på 3 måltider og 3 mellemmåltider. Ikke noget med at sulte sig selv, men derimod optimal fordeling mellem fedt, protein og kulhydrat - Vær god ved dig selv og din krop!
mandag den 2. maj 2011
Nem brunch med aeg og ricotta
Den italienske ricotta-ost har et fint proteinindhold og indeholder ikke så mange kalorier som anden ost. Jeg synes det smager rigtigt godt med spinat eller friske krydderurter, men min favorit er nok med aeg. Så her har jeg lavet denne genganger i små skåle til brunch - Ricotta'en har jeg puttet i en lille smurt ovnfast skål og aegget oveni med lidt maelk - derefter i ovnen med staniol over (eller kan alternativt koges i vandbad i en gryde) Du kan variere det med dampet/stuvet spinat eller en slags ratatouille til.
Brunch bestående af 50g ricotta-ost, 1 aeg, 3 spsk letmaelk, salt, peber, 70g fladbrød, salat og cherrytomater. Lander samlet på 402 kalorier og en fordeling på 28% fedt, 19% protein og 53% kulhydrat.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uhmn, det ser godt ud, Lise :-)
SvarSletKan kun tilslutte mig Eva :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe