onsdag den 25. maj 2011

Snack-box til køleskabet


Som lovet så kommmer her ¨snakke-boxen¨ nu i køleskabs-version - Man skal jo vaere lidt opmaerksom på holdbarheden af de forskellige ting, når det er på køl og måske ikke lave helt så mange på forhånd. Men ret smart koncept synes jeg - det skal jeg helt sikkert lege meget videre med. 

Denne gang indeholdt den:  20g pecorino-ost med 100g gulerod, 100g hindbaer/brombaer, 100g melon, peberfrugt med kvarkdip, 75g oliven, 90g graesk yoghurt 2% med 5g mandler og 1 tsk syltetøj u/sukker. - Hindbaer, melon og peberfrugt ligger omkring 50 kalorier og de andre ligger på under 100 kalorier

OG så lige en TAK til dem der følger på Bloglovin og ¨like'r¨ indlaeggene - de ryger over i den kategori med ¨popular¨ og jeg kan se der kommer en del nye laesere til på den måde - Så stor tak og velkommen til nye laesere!!

14 kommentarer:

 1. Det er simpelthen en så fantastisk smart idé. Jeg er ikke så god til mellemmåltider længere, men når jeg en gang efter fødsel skal ned i vægt, skal idéen klart i brug :)

  SvarSlet
 2. Sikke en god ide! Den vil jeg helt sikkert afprøve:)

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud!
  Jeg har lige opdaget din blog, og jeg vil bare lige sige tak for god inspiration:-) Det er skønt med også ukomplicerede og ikke alt for dyre opskrifter for en fattig studerende.
  - Julie

  SvarSlet
 4. Mmm.. Det ser lækkert ud. En helt del mere spændende end mine mellemmåltider :)

  SvarSlet
 5. Ih hvor genialt. Tror straks jeg vil gå i køkkenet og fremtrylle snacks til i morgen. Så er det bare om jeg har noget smart at komme det i.
  - Ditte

  SvarSlet
 6. Uh dejligt, at I synes det er lige saa smart som jeg - men ja, man skal selvfolegelig soerge for, at der bliver koebt lidt ind, saa der er noget spaendende at putte i - jeg skulle paa picnic i dag og havde ikke saa meget tid - saa snuppede jeg bare de to snack-bokse og et par pitabroed med philadelphia light - det fungererede fint til tre personer ;O)

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig lækkert og inspirerende ud!
  - Må hellere i gang med at fylde køleskabet :)

  SvarSlet
 8. Årh ! Det ser virkelig lækkert ud !!! :)

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com
  _

  SvarSlet
 9. Det er en super god blog du har, har fulgt den i lidt tid :) bliver meget inspireret af dine indlæg - har især været fan af havregrynskagen, som er rigtig lækker! jeg blander lidt skyr med ren vanilje og spiser til. Jeg har faktisk også erstattet sukkeret med agavesirup! fungerer også ganske godt - men kunne faktisk rigtig godt tænke mig at vide hvordan du regner kaloriemængden ud?

  SvarSlet
 10. Det er godt nok inspirerende. Super smart - det vil jeg se, om jeg kan begynde på! Kom endelig med flere idéer til indhold :)

  SvarSlet
 11. Tak Julie og Nesta ;O)

  Anonym - det lyder soerme godt - jeg synes det er super, naar I arbejder videre med ideerne - Jeg bruger madlog.dk eller madital.dk til at regne kaloriemaengderne ud - Saerligt madlog synes jeg er smart

  Vicki - jeg taenkte faktisk at jeg ville tage billeder af ¨Ugens snack-box¨ ;O)

  SvarSlet
 12. virkelig god blog du har her :)
  hvor får man fat i sådan en smart box henne?

  god weekend..

  Natasjae

  SvarSlet
 13. Mange tak Natasjae ;O) - de smaa bokse er fra Ikea og den store er koebt i Aldi - men du kan helt sikkert finde noget lignende mange andre steder

  SvarSlet
 14. Gud, hvor er det bare smart - så langt har jeg aldrig tænkt... (Øøhm, uden at det skal betyde noget skidt ;-))

  Vil helt klart også bruge idéen :-)

  /Pippe

  http://pippesverden.wordpress.com

  SvarSlet